Musthave: MADemoiselle by Cottonmouth.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
MADemoiselle

De eerste collectie van Cottonmouth heet MADemoiselle en is geïnspireerd op het werk van Andy Warhol. Op girly shirts staan portretten van vrouwen en meisjes van de afgelopen tientallen jaren. Zo vind je in de webshop de Double Dutch, een lang en comfortabel t-shirt met zeer diepe V-hals, of Kiss me Cottonmouth, een tunic-jurkje dat ook als t-shirt gedragen kan worden en Fabulous Cottonmouth is een stijlvolle longsleeve. Alle shirts zijn limited editions tot 20 stuks. Dit geeft de t-shirts een uniek en origineel gevoel.

'Modern' consumeren

Cottonmouth is sweatshop free. Marcel van Wijk, eigenaar van het label: "Dit betekent dat we voor de productie geen gebruik maken van lage loonlanden, waar mensen onder slechte omstandigheden te werk worden gesteld. De t-shirts van Cottonmouth zijn afkomstig uit Amerika. Ontwerp, labels en het bedrukken gebeurt allemaal in Nederland."

Daarnaast denkt het label ook aan het milieu. De producten worden in bio- en recyclebare verpakkingen verstuurd. Dus als je een product van Cottonmouth aanschaft, steun je tegelijkertijd goede werkomstandigheden én een beter milieu.

Bestellen

De t-shirts zijn online te bestellen op Cottonmouth.nl. Bekijk je de producten liever live, dan kun je het verkooppunt KiBoCo in Bussum bezoeken. Een andere fijne bijkomstigheid: er worden geen verzendkosten berekend voor bestellingen in Nederland.