Nieuws: Hunkemöller badmode.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Kleuren

De kleuren die Hunkemöller dit seizoen gebruikt zijn onder andere knalroze, melon oranje, popcorn yellow en bright aqua. Felle kleuren in verleidelijke en subtiele ontwerpen. Daarnaast zijn de ontwerpen ook verkrijgbaar in luchtig grijs en zachte pastel om de warmte te ontlopen. En voor de zwoele nazomeravonden zijn er de verschillende tinten paars en blauw. Kleuren die ons naar het najaar zullen brengen.


Badcollectie

De bandeau is dit seizoen weer helemaal terug. Hunkemöller koos voor een super vrouwelijk ontwerp in paarstinten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere bikini’s in allerlei frisse kleuren en prints zoals de altijd vrolijke hawaïbloemen. Een opvallend thema is de jaren 60, in de combinatie zwart, wit en rood, of bruin, beige en aqua. Onlosmakelijk met deze jaren zijn de hoge taillebroekjes. Hunkemöller biedt een ruime keuze uit tunieken, pareo’s en jurkjes. Die zijn afgestemd op de badcollectie en combineren daarom heel goed met de bikini’s. Bovendien zijn de zwierige kledingstukken heel goed als bovenkleding te dragen. Ook voor de uitbundige types, want een groot gedeelte is verrijkt met strass-steentjes, kralen en ruches.


Americana

In de gehele collectie zien je het Amerikaanse thema terugkomen. Bijvoorbeeld ‘Native America’, het Amerika van vóór het Columbustijdperk, waarbij etnische prints en accessoires als pailletten en kraaltjes de boventoon voeren. Ook de kleuren van de Amerikaanse vlag zie je overal in terugkomen. Of het nu gaat om de bikini’s, lingerie of loungewear: Amerika ligt aan je voeten deze zomer met de collectie van Hunkemöller.


Comfortabel en sexy

De heerlijke zomerse stoffen zoals luchtig katoen en lichte micro’s zorgen voor een comfortabel gevoel in het hete en zwoele weer. Gecombineerd met borduursels ontstaat een elegante collectie. De populaire ultra low v-string en de brasilian zijn in een zomers jasje gestoken. Bijvoorbeeld met felroze strikjes. Nieuw is de Cheeky lace, een brazilian met speelse ruches. Naast sportieve topjes, is er de Bracha: een luxe topje van Modal-materiaal en afgemaakt met kant. Nog spannender is de lingerie met panterprint. Lingerie waar je echt niet omheen kunt, is bijvoorbeeld het ontwerp Strictly Straps waarbij meerdere bh-bandjes zichtbaar zijn, zeer verleidelijk en sexy.