Nieuws: Webshopevenement Flavourites LIVE!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Flavourites LIVE!


Hier kun je als bezoeker 'in het echt' rondstruinen door de leukste
webshops van Flavourites. Al die leuke, originele en vaak unieke spullen uit de leukste webshops kun je hier bekijken, voelen, passen én natuurlijk meteen shoppen. ’n Ideale
gelegenheid om die dure leren tas eens in het echt te zien, dat mooie jurkje uit je favoriete webshop in het echt te passen én natuurlijk om de meest originele sinterklaas- en kerstcadeaus én je kerstoutfit in één keer te shoppen.

Creativiteit en originaliteit

Fashion, interieur, kids en cadeaus: dat zijn de belangrijkste onderwerpen
die je als bezoeker gaat tegenkomen op dit inspirerende event, dat een hoog
creativiteits- en originaliteitsgehalte zal hebben. Zo is er de spiksplinternieuwe webshop House of Dots te vinden, die unieke jurken verkoopt met een nostalgische uitstraling, maar die toch helemaal van nu zijn.
Flavourites

Een bijzonder samenwerkingsverband van verschillende designers van 'Neerlands’ bodem is aanwezig onder de naam Hollands Hippest Unit. Ook de vintage fashionista komt aan haar trekken met webshops zoals het populaire Designer Vintage en Froufrous: een bijzonder concept waarbij vintage items worden gemixt met nieuwe exemplaren die vanuit alle werelddelen worden ingekocht. Eén ding is zeker: iedere vierkante meter op Flavourites LIVE wordt op een verrassende wijze ingevuld!

Bijzondere catering en originele workshops maken het shoppingfeest helemaal compleet.

Tip: Flavourites LIVE is perfect te combineren met een avondje uit in Amsterdam. Op het event is er de mogelijkheid om je aankopen alvast naar je huisadres te laten sturen, zodat je onbezorgd de stad in kunt.

Toegangskaarten voor Flavourites LIVE kosten ¤ 7,50 in de voorverkoop en ¤10,- aan de deur. Het verdient de aanbeveling om de kaarten van tevoren online te bestellen via de website www.flavouriteslive.nl*, om er zeker van te zijn dat je er bij kunt zijn tijdens dit nieuwe en super leuke event!