Mode: Feelgood collectie!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
I AM

gelooft dat mensen die agressieve of sombere kleding dragen dit ook uitstralen en die negativiteit ook als een spiegel terug krijgen. Het zelfde werkt ook omgekeerd. Mensen die positieve energie uitdragen krijgen deze ook in veelvoud terug. Het merk probeert met de 'Eternal' lijn een positieve uitstraling en energie te creëren. Daarnaast wil I AM positieve en universele boodschappen delen, die subtiel verwerkt worden in de tops die nu eens bedrukt zijn met foto's van een roos en dan weer met een groot hart gevormd door bloemen.

Verder heeft I AM nog twee andere collecties. 'The Gold Line' is voor bijzondere, geklede momenten. Het bestaat veelal uit vrouwelijke jurkjes, rokken en tops in een mix van luxe stoffen. De materialenmix is kenmerkend voor I AM en bestaat uit tule, satijn, fijn breiwerk, zijde en organza. De combinatie van stoffen balanceert telkens tussen fragiel en sterk. De vele details dragen bij aan de luxe uitstraling. Het klinkt heel weelderig, maar het is niet overdressed. Daarnaast zijn de kledingstukken makkelijk te combineren, zodat je ze na die ene bijzondere gelegenheid ook nog kan dragen.

'The Casual Line' is eigenzinnig en typisch I AM. Dit voorjaar wordt deze lijn getekend door bloemen- en vlinderprints. In deze collectie zijn zowel stoere pantalons als heel vrouwelijke jurken terug te vinden. Lekker zomers door frisse en felle kleuren zoals oranje, limoengroen blauwtinten, roze, fuchsia en wit.

Meer info vind je op www.iam.eu