Nieuws: Rob Peetoom lanceert eigen magazine

Mode & trends door Redactie Ze.nl
De Republiek Bloemendaal, 13 april 2010
Zon, zee én RP.

Met gepaste trots presenteerde Rob Peetoom voorafgaand aan de show en de first edition van zijn eigen magazine RP Personal Style, zijn nieuwe logo RP. Met een bescheiden knipoog sprak hij de hoop uit dat deze ooit eens net zo’n begrip mag worden als die andere Nederlandse: AH. Aan het publiek dat aanwezig was zal het niet liggen!


Op de cover van zijn eerste full colour magazine RP Personal Style straalt de immer frisse Ilse de Lange. Samen met Rob Peetoom en zijn team reisde zij af naar Barcelona voor een inspirerende hair- en fashionshoot. Het resultaat, 6 vrolijke pagina’s die een kijkje bieden achter de schermen van Ilse maar ook achter die van Rob Peetoom zelf. Leuk wetenswaardigheidje is dat Rob niet alleen knipt met een schaar, maar hij knipt ook niet bepaald onverdienstelijk plaatjes van de door hem gekapte en gestylde modellen die te zien zijn in zijn magazine. Het magazine staat bol van wat is Hot & Happening in de fashion, de beauty en de hairtrents. Bekende visagisten als Carla Rep en Mari van de Ven hebben hierin hun aandeel.

De RP Personal Style is verkrijgbaar voor alle klanten in de diverse salons.
De tweede uitgave van RP Personal Style zal naar verwachting uitkomen in oktober en Fiona Hering zal de cover sieren.

Tijdens de show, waarin onder andere Sylvia Geerts en Daisy van Belzen (HNTM) meeliepen, werden niet alleen nieuwe haartrents getoond maar ook het Amerikaanse make-upmerk Youngblood werd extra belicht.