Het dagboek van Ze

Columns door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Jaaa, de lente is dan eindelijk begonnen! Wat worden wij toch blij van dat heerlijke zonnetje... Maar erg veel tijd om ervan te genieten hebben we niet, want er moet natuurlijk veel geschreven en geregeld worden. Gelukkig zijn er ook nog genoeg gezellige momentjes geweest. Wederom héél véél lekkere hapjes, leuke uitjes, verjaardagen en events. Benieuwd naar de afgelopen weken in foto's? Take a look?

Er kwamen deze week weer veel leuke pakketjes binnen, waaronder deze nagellakjes van Rimmel. Dankzij deze vrolijke kleurtjes zijn wij al helemaal in de lentestemming!

Links: Fashionscene.nl kreeg deze heerlijke carrotcake opgestuurd!
Rechts: Wij kregen deze schattige cupcakes van Nutricia en Wehkamp (die een samenwerking zijn aangegaan), wat een verwennerij!
 
Schattige cupcakes om een minder leuke reden: onze lieve collega Marjolein, de (ex-)hoofdredactrice van Girlscene.nl,heeft ons deze week verlaten... Wat gaan we haar missen! Gelukkig gaat ze wel iets héél gaafs doen: voor een paar maanden naar New York!

Links: Onze lieve Karin mocht deze week 27 kaarsjes uitblazen en trakteerde de hele redactie op een lekkere tompouce!
Rechts: Maar na de tompouce was het uit met de pret en begon Karin met een veganistisch dieet. Hierover binnenkort meer op Ze.nl!
 
Jet maakte deze overheerlijke plaatpizza... Hij was lekker joh!
 

Links: Alle meiden op de redactie kregen dit schattige armbandje cadeau van Gaby van Mydress.nl!
Rechts: Ook was Ze.nl deze week aanwezig bij de Shoeby make-over die Minke had gewonnen! Hier wordt ze mooi opgemaakt...
 
Voor het afscheid van Marjolein gingen wij met alle meiden van de redactie lekker sushi eten!
 
Ook ex-stagiaire Janneke was bij het etentje aanwezig. Met als resultaat: een avond vol met lachen, gieren en brullen!


Het feestje ging door tot in de vroege uurtjes, dus de volgende dag brak op kantoor!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.