Mama / Kinderen
Kinderen

Meer tijd voor jezelf en je kindje

Vanaf het moment dat je zwanger bent tot de geboorte van je kindje en de jaren erna: je wilt het beste voor je kindje en voor jou. Je wilt dat hij of zij het goed heeft, maar jijzelf ook. Alleen... je komt handen en tijd tekort!
 
De kinderkamer klaarmaken, luiers en babyvoeding inslaan, kleertjes kopen, borstvoeding geven: het leven van een kersverse mama (to be) is druk en chaotisch. Vooral je eerste kind krijgen kan af en toe voor de nodige paniekmomenten zorgen. Je wilt alles zo goed mogelijk regelen voor je kindje én voor jezelf.
 

Daarom komt wehkamp.nl met Mama & Kind, een gloednieuw platform waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt en wat jouw leven (en dat van je kind) nog mooier maakt. De leukste rompertjes, de beste luiers, de mooiste commodes, de hipste zwangerschapsmode, de veiligste autostoeltjes, de best absorberende luiers en de handigste tips: zij hebben het. En ze zorgen ervoor dat jij het in huis hebt, wanneer je wilt. Want jij hebt het al druk genoeg.
 
 
Neem dus snel een kijkje op wehkamp.nl bij Mama & Kind. Daar kun je alles online kopen wat je nodig hebt zodat je meer tijd over hebt om... te genieten!