Het dagboek van Ze

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Er zijn de afgelopen tijd genoeg gezellige momentjes geweest op en buiten de redactie. Wederom heel veel fijne pakketjes en lekkernijen. Maar ook hebben we nieuwe redactriZe Madelon welkom geheten! (Helaas zijn deze foto's gesneuveld door een gecrashte telefoon, boe!) Ben je benieuwd naar de afgelopen weken in foto's? Take a look!

Vorige keer lieten we je al zien dat Karin een ieniemieniefoutje had gemaakt door visitekaartjes te laten drukken met een verkeerde achternaam. Ditmaal is het wél goed gegaan... En wat zijn ze moooi!


Karin is laatst naar een workshop van haarverzorginsmerk SYOSS geweest en werd verwend met een overvolle goodiebag! Ze testte de producten uit en binnenkort komt de review online.


Helaas was Madelon afgelopen week nogal ziek, waardoor ze rustig thuiswerkte. Haar lieve moeder kwam als troost met deze huge pot Ben & Jerry's Cookie Dough aanzetten. Klein lichtpuntje!


We werden weer flink verwend op de redactie met cupcakejes van chocola! Wij zeggen: best of both worlds.


Karin gaat heel de zomer niet op vakantie wegens drukte (boehoee!) dus ging ze samen met haar vriend maar een weekendje überdeluxe in een hotelkamer bivakkeren in fabulous Emmen. Wow!


Ook ging we vorige week met het mooie weer lekker wat eten met alle redactie en oud-redactiemeiden. Ook oud-hoofdredactrice Jet was van de partij, gezellig!


Bij Madelon zat het schrijven/typen al vroeg in de vingers...


  Dit leuke zomerse pakketje kregen we van Etos opgestuurd! Petra shinet regelmatig met de hippe bril als de zon schijnt.
 

En hier shinet ze met haar GBF Niels op het festival Have A Nice Day in de Achterhoek!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.