Nieuwe redactriZe: Madelon!

Werk & studie door Madelon
?Er is een tijd van komen en een tijd van gaan?, zo luidt het spreekwoord. Maar die tijd van gaan komt altijd veel te snel? En daarom ben ik, na ongeveer een jaar van afwezigheid, gewoon weer teruggekomen op de redactie van Ze.nl!

Een aantal van jullie kennen mij misschien nog wel. Begin 2011 liep ik stage bij Ze.nl, waar ik destijds samen met oud-hoofdredactriZe Jet de redactie vormde. Samen hebben we alle voorbereidingen getroffen voor ?het nieuwe Ze.nl?. Ik dacht mee over de nieuwe lay-out en de nieuwe rubrieken én schreef daarnaast natuurlijk iedere dag artikelen. Toen ik in juli stopte met mijn stage vond ik het ontzettend jammer om weg te gaan, maar keek ik ook uit naar iets enorm gaafs: in november vertrok ik namelijk voor zeven maanden naar de andere kant van de wereld? Australië!In die zeven maanden heb ik gewerkt en rondgereisd door Australië en Nieuw-Zeeland (?Nu we er toch zijn??). Eind juni landde ik weer op Schiphol, en naast mijn bagage en ontelbaar veel herinneringen, had ik óók het vooruitzicht van een baan bij me! En hier ben ik dan, terug op mijn oude, vertrouwde plekje op de redactie.

Even voorstellen
Toch zal ik me nog even voorstellen, voor diegenen die mij nog niet kennen. Mijn naam is Madelon, ik ben 22 jaar jong en afkomstig uit de Achterhoek (en nee, ik woon niet op een boerderij!). Ik word blij van veel dingen, maar toch wel het meest van chocolade, series, nieuwe kleren, sushi, lieve mensen, reizen en Amsterdam. Mijn grootste passie is latin- en ballroomdansen en je kan me eigenlijk nergens voor wakker maken, want ik hou veel te veel van slapen. Maar voor mannen als Ryan Gosling maak ik graag een uitzondering...Voortaan zal ik twee dagen per week op de redactie te vinden zijn, en wel op de dinsdag en de woensdag. Als je me nodig hebt ? vragen, verzoeken en fanmail kunnen allemaal naar madelon@ze.nl en ik ben ook te vinden op Twitter via @madelonnn. Hoewel ik nog niet zo lang terug ben uit Australië en mr. Jetlag me nog flink lastig komt vallen, zit ik boordevol ideetjes en heb ik enorm veel zin om te beginnen!