Gay Pride 2012: where to be?

Vrije tijd door Petra

De Gay Pride is alweer een volle week aan de gang, maar de kers op de taart hebben we nog tegoed: de traditionele canal parade! Morgen varen er weer prachtige boten met prachtige mannen (en vrouwen) door de Amsterdamse grachten.

Vrijmibo

Maar ook vanavond kun je de hoofdstad onveilig gaan maken met Amsterdams grootste Vrijmibo (Vrijdagmiddagborrel) voor hebiho's (hetero's, bi's en homo's) op het Amstelveld van 16:00 tot 23:00 uur. Lekker borrelen, netwerken, socializen, flirten for all shapes & sizes. De muziek wordt verzorgd door onder andere de dj's Lin, The Twisted Disco Nymphs, When Harry Met Sally, Nadia Struiwigh e.a. en is helemaal gratis!


Canal Parade
Dan de volgende dag, op zaterdag 4 augustus vindt het hoogtepunt van iedere Gay Pride plaats en dat is natuurlijk de botenparade van 14:00 tot 18:00 uur. Het doel van de botenparade is te laten zien hoe breed en divers de homogemeenschap is in Nederland. Naast boten waar feest op wordt gevierd, varen er ook veel boten mee met een boodschap.

Our Love

Na de botenparade is het tijd om te dansen en dat kan wederom het beste om het Amstelveld bij Our Love met vertrouwde en nieuwe namen uit de hoofdstedelijke Gay- en Undergroundscene die belangeloos optreden! Van 13:00 tot 23:45 uur kun je daar gratis terecht om gezellig te dansen en te sjansen en wie weet vind je daar je GBF wel!

Roze

everywhere

Om je helemaal into the mood te krijgen hebben we hier wat leuke roze items voor je verzameld. Daar kun je dan tijdens de Gay Pride helemaal de blitz mee maken!

 

 

 

 


Ga jij ook naar de Gay Pride? Veel plezier als je gaat! Wij van Ze.nl zijn in ieder geval van de partij!