Lifestyle / Celebs
Celebs

Gordon in catfight met Dutch Valley

Gordon is weer eens ouderwets in een catfight beland. Hij is met zijn groep Los Angeles, The Voices uit het programma geschrapt van het festival Dutch Valley. Gordon is nu woest op de organisatie van het festival.
 
De hele vete is begonnen toen de zanger afgelopen maandag uithaalde naar Dutch Valley: 'Het is zo grappig om te lezen dat wij, LA The Voices, in geen enkele uiting worden genoemd. We hebben 130.000 platen verkocht en hadden 20.000 concertbezoekers. De openbare optredens puilen uit van het publiek. Dan is het ook logisch dat je niet wordt aangekondigd want stel je voor dat je kaartjes zou verkopen daardoor. Helemaal klaar ermee', zo schreef Gordon op zijn Facebook-pagina.

 
Dutch Valley liet dit niet over haar kant gaan en besloot daarom om Gordon niet langer toe te laten op het festivalterrein. "De actie van Gordon getuigt van veel te weinig respect voor onze bezoekers", zo luidde de reactie. Het zou Gordon niet zijn als hij hier vervolgens niet op zou reageren. De sneer kwam dan ook toen hij in antwoord op een reactie van een fan schreef: 'Laat ze lekker. Het is hun probleem. 1500 kaarten verkocht van de 20.000!? Waarop Dutch Valley direct in de tegenaanval ging door zich af te vragen waar Gordon het over heeft. Het doel is namelijk om volgende week zaterdag 35.000 kaartjes verkocht te hebben.
 
De zanggroep zal alsnog uitbetaald worden en Dutch Valley betreurt het voor de andere jongens uit de groep, dat er niet opgetreden kan worden. Gordon vindt dat een andere oplossing veel meer voor handen lag: "Men had mij kunnen bellen en niemand had hiervan geweten. Met deze actie wordt weer een mediarel tot stand gebracht waar ik helemaal geen zin in heb. Het is heel kleinzielig allemaal, als je na zo'n klein berichtje zo geraakt wordt. Ik heb het gehad met die Volendamse maffia, waar zij overal hun tentakels in hebben zitten. Laat die beerput maar eens opengetrokken worden."

Is Gordon weer eens aan het rellen, of vind je dat hij gelijk heeft?