Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Voordelig shoppen bij de Mega Sample Sale

Nu de zomervakantie voorbij is is helaas ook onze portemonnee flink uitgedund. Hoe fijn is het dan om tegen kleine prijsjes te kunnen shoppen? Daarom zal er volgend weekend een sample sale in hartje Amsterdam plaatsvinden!

In samenwerking met Fashionscene.nl organiseren vier hele leuke merken een Mega Sample Sale in hartje Amsterdam met kortingen tot wel 70% op schoenen, tassen, jurkjes, accessoires en meer.

Zo kun je jurkjes en tuniekjes komen shoppen van Mydress.nl en Lily?s Closet. Basics, casual, party en trendy items vanaf ? 20,- (alle kleuren en maten).


De mooie echt leren designertassen van Cavalier gaan voor echte stockprijzen weg! Ook zijn er clutches, shoppers en meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van schoenen? Kan een vrouw ooit genoeg hebben? De mooie pumps, slippers en sleehakken van Hip&Chic liggen op jullie te wachten (alle maten 36 t/m 41 aanwezig).

Dus kom zaterdag 29 en zondag 30 september met je vriendinnen, moeders en zussen langs bij de Mega Sample Sale in Amsterdam aan de Vijzelgracht 41. Of kom vrijdagavond tijdens de VIP-night tussen 18.00 en 22.00. Let op: cash only!

Nieuwe jurkjes bij MyDress.nl
Kun je niet langskomen of wil je vast een voorproefje? Dan hebben we hier nog wat mooie, nieuwe jurkjes van MyDress voor je op een rijtje gezet.

Ga jij naar de Sample Sale?