Elke maand een box vol... chocola!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Ben jij ook zo?n chocoholic? Of prop je jezelf er helemaal vol mee als je ongesteld bent? Dan is The Chocolate Box net wat voor jou! Je wordt lid van The Chocolate Club en krijgt elke maand 30 verschillende chocolaatjes. We want!

The Chocolate Club is de natte droom van elke chocoladeliefhebber! De club bestaat uit een groep zeer ervaren chocolatiers, die aan niks anders denken dan aan... chocola. Ze selecteren alleen producten met de beste ingrediënten voor de leden, met respect voor de herkomst van dit prachtige product. En elke maand krijg je een uitgebreide uitleg bij je chocolaatjes!

Deze chocoholics stellen maandelijks een nieuwe selectie samen van de beste Belgische pralines. Elke box bevat 30 heerlijke pralines in 10 verschillende smaken. Daarnaast zul je verrast worden met special editions rondom feestelijke momenten waaronder Valentijnsdag, Moederdag, Pasen en Kerst.
 

Waarom lid worden van The Chocolate Club?

  • Iedere maand krijg je 30 heerlijke pralines geselecteerd met 10 verschillende soorten per box.
  • Het is een feest om te geven of om te krijgen.
  • Ter introductie krijg je de eerste maand de box voor slechts ? 12,50. De waarde is ? 35,-, maar The Chocolate Club leden betalen echter ? 19,95 inclusief verzendkosten.
  • Het lidmaatschap op The Chocolate Box is per maand opzegbaar.

Leden van de club kunnen de chocolaatjes elke maand zelf beoordelen op een schaal van 1 tot 10. Zo kunnen de samenstellers van de box een doos maken met alleen de lekkerste pralines!

Klinkt goed toch? Wil je meer info of lid worden, kijk dan even op de website van The Chocolate Club.