WIN: Bioskaartjes Pitch Perfect

Winacties door Redactie Ze.nl
Ze kunnen elkaar niet uitstaan, maar zitten wel allemaal in dezelfde zanggroep! Dat leidt natuurlijk tot hilarische taferelen in de nieuwe film Pitch Perfect. Dus zin in een lekkere meidenfilm? Ze.nl mag 7 x 2 bioscoopkaartjes weggeven!

Het verhaal

In de nieuwe muzikale comedy Pitch Perfect wordt de rebelse Beca (Anna Kendrick) gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.Pitch Perfect

zit vol met top 40 hits en classics. Ze zijn gemixed tot een heerlijke nieuwe soundtrack onder toezicht van regisseur Jason Moore. Vanaf donderdag 3 januari draait deze fijne film in de Nederlandse bioscopen!

Meer info
Voor meer info over de film, check de website en de Facebook-pagina van Pitch Perfect!


Winnen

Ze.nl mag 7 x 2  vrijkaartjes weggeven voor de film Pitch Perfect. Daarbij krijg je ook nog de soundtrack van de film cadeau. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klikl vervolgens onderaan op de 'meedoenbutton'. Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2012.