Lifestyle / Winacties
Winacties

8 Days of Christmas - #8: WIN Telefoonhoesjes

Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen cadeautjes! Daarom maak je bij de 8 Days of Christmas-give away acht dagen lang kans op mooie prijzen. Vandaag, tijdens alweer de achtste dag: acht mooie telefoonhoesjes!

On the eighth day of Christmas... Geven we acht telefoonhoesjes van MobielBereikbaar.nl weg!


MobielBereikbaar.nl
is een webshop die zich richt op telecomaccessoires. Naast telefoonaccessoires zoals hoesjes, verkoopt de shop ook headsets, laders, dockingstations en onderdelen als accu?s. Qua telefoonhoesjes heeft de MobielBereikbaar.nl een uitgebreid assortiment. Wij mogen de onderstaande hoesjes ieder twee keer weggeven!
 

Alesio Vaganza Sheep Pouch, ter waarde van ? 32,95 per stuk


Alesio Vaganza Fast Pouch, ter waarde van ? 27,95 per stuk


Alesio Deluxe Pouch Stitch Red, ter waarde van ? 32,95 per stuk

Alesio Deluxe Pouch Waterproof, ter waarde van ? 27,95 per stuk

Deze pouches zijn allemaal universeel, maar de webshop verkoopt ook hoesjes voor specifieke telefoons, zoals hoesjes voor de Samsung Galaxy S3 Mini of Apple-toestellen, maar ook andere Samsung Galaxy S3 Mini accessoires

Bij jou onder de boom
Wil jij één van de acht telefoonhoesjes van ons krijgen als kerstcadeautje? Om kans te maken op één van de hoesjes, klik je onderaan deze pagina op de ?meedoen?-button. Zo simpel is het!

De actie loopt tot en met Kerstavond. Heb je meegedaan? Hou dan rond Kerst je mailbox goed in de gaten, want dan kiezen wij de winnaressen!


Is de 8 Days of Christmas-give away nieuw voor jou? Lees dan dit artikel en kom erachter waar je tot en met Kerstavond allemaal kans op maakt! En bekijk hier meteen alle andere winacties!