Katy Perry en Rihanna hebben ruzie

Celebs door Redactie Ze.nl
Zag je ze eerst nog overal samen verschijnen, tegenwoordig is de vriendschap tussen Katy en Rihanna enorm bekoeld. De voornaamste reden is de vernieuwde relatie tussen Rihanna en haar agressieve ex Chris Brown.

Rihanna wordt de laatste tijd veelvuldig gespot met de man die haar in 2009 in elkaar geslagen heeft en daarvoor een taakstraf en een contactverbod kreeg. Sindsdien is er ?spanning? tussen Katy en haar voormalig vriendin, aldus de Telegraaf. Katy zou het er namelijk niet mee eens zijn dat Rihanna weer een relatie begint met Chris Brown en wil er niks mee te maken hebben.

Volgens Katy, die zelf ook onder vuur staat door haar veelbesproken relatie met John Mayer, is het een ?grote fout?. "We hebben een keer wat gegeten, maar dat was het. Ik heb geen contact meer met haar gezocht, maar ik denk dat het goed gaat met haar. Iedereen heeft het nu over haar liefdesleven, maar daar wil ik het niet over hebben", vertelt ze aan MTV.

Katy verliest op haar beurt ook steeds meer vrienden en vriendinnen vanwege haar relatie met John Mayer. Katy zou meerdere goed bedoelde adviezen hebben gekregen om haar relatie met de zanger te beëindigen, maar daar geeft ze tot grote ergernis van haar vriendenkring geen gehoor aan.

Wat vind jij ervan dat Rihanna weer met Chris Brown date?