Herinner je je deze nog...?

Vrije tijd door Karin
Wat waren de jaren '80 en '90 toch heerlijk! Vol nostalgie denken we terug aan alles wat toen 'in' was: Tamagotchi's, The Cosby Show en nog meer van dat soort dingen. Herinner je je deze nog...?


Vrienden voor het Leven! Wij hebben echt in een scheur gelegen om deze heerlijke serie! De knullige Eddie, de hilarische ouders en de collega's van Eddepet. Gelukkig staan er veel afleveringen op YouTube...


Screech, Zack, Kelly: ken jij ze nog? Een heerlijke American high school-serie (waar helaas weer de nodige rip offs van zijn gemaakt).


Mierzoetje snoepjes, niet te eten! Maarja, die verpakking hè...


De Vakantieman! Dit tv-programma was vaak hilarisch door bepaalde vaste rubrieken. Zo moesten mensen aanwijzen op de kaart waar ze nou eigenlijk op dat moment op vakantie waren. Dit ging niet altijd even goed en leverde heerlijke tv op!


De Furby! Ik was de enige die er geen één had, maar m'n vriendinnen vermaakten zich kostelijk met dit harige (irritante) vriendje.


Net als de Tamagotchi! Wat was er nou ook alweer eerder? De Furby of de Tamagotchi...? Irritant waren die krengen wel. Ze gingen alsmaar dood onder de wiskundeles en zo...


"Zij zijn groot en ik is klein, en da's niet eerlijk!" Om die uitspraak staat dit schattige kuikentje Calimero bekend. Voor de rest herinner ik me er weinig van.


Full House was een van mijn favoriete tv-series vroeger! De Olsen-twins kennen we nog wel, maar wat er met de rest van de cast is gebeurd...?


Mijn oma had nog zo'n telefoon... Een telefoon waarbij je moest draaien in plaats van intoetsen. Oldskool!


Deze rolschaatsen zijn toch veel toffer dan de skates die erna kwamen?!


Wie deze hype ooit verzonnen heeft... Liep ik daar met allemaal spenen aan een draadje om m'n nek. Why oh why?!


Dit was echt da bomb!


Wij willen Loekie terug! Wij willen Loekie terug!


Mierzoete schelpjes... Ken je ze nog?


Pinkeltje! De beroemde boeken van Dick Laan had vroeger iedereen in zijn of haar boekenkast.


En ja: óók The Cosby Show was een van mijn favoriete tv-series. Wat er met deze castleden is gebeurd weet ook niemand.


Dat je dan met de Top 40 aan voor de radio ging zitten, en bij alle leuke liedjes je ze probeerde op te nemen op je casettebandje. En dat je dan altijd in het begin en aan het eind van het nummer de stem van de dj er doorheen hoorde.
 
Wil je meer nostalgische foto's bekijken? Check dan de Facebook-community 'Herinner je je deze nog?'.