?Vriendin? Kate Middleton onthult mogelijke zwangerschap

Celebs door Redactie Ze.nl

Er zijn vaak geruchten geweest dat Kate Middleton in verwachting is, maar nu lijkt het toch echt waar te zijn. In ieder geval volgens haar jeugdvriendin Jessica, die zegt dat het nieuws in december wordt onthuld!

Goede (maar door deze actie kan je daar je vraagtekens bij stellen) vriendin Jessica Hay heeft in een interview met het Australische tijdschrift New Idea Magazine verteld dat Kate en William een kindje verwachten. "Ze bereiden zich momenteel voor op hun gezinsuitbreiding", vertelt ze. "Kate wil het liefst eerst een jongetje en dan een meisje. Meer dan twee kinderen wil het stel echter niet."

Kate stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met prins William en Jessica was één van de aanwezigen op de bruiloft. De twee zouden elkaar al vanaf hun 14e kennen en hebben ook een studentenkamer gedeeld.Carole, de moeder van Kate, sprak een half jaar geleden al over de eventuele gezinsuitbreiding van het prinselijk paar. "Carole heeft gezegd dat Kate nog niet zwanger is, maar dat ze dit wel snel van plan is", zei een insider destijds.

Denk jij dat het dit keer toch echt raak is bij Kate en William?