WIN: Bioskaartjes Populaire

Media door Madelon
Ratelende typmachines, wespentailles en ouderwetse romantiek en dat alles in een bruisende 50?s stijl. Dat zijn de ingrediënten voor de vrolijke, Franse film Populaire, die vanaf vandaag in de bios draait. En wij geven kaartjes weg!

Franse films zijn tegenwoordig hartstikke hip. Zaten we eerst met z?n allen te huilen bij het mooie Intouchables, nu is het tijd om te lachen én om je te vergapen aan prachtige fiftiesjurken met de ouderwetse jaren ?50-film Populaire! 
Het verhaal

Frankrijk, voorjaar 1958. De 21-jarige, beeldschone Rose Pamphyle (Déborah François) is verloofd en lijkt voorbestemd voor een zorgeloos, maar oersaai huisvrouwenbestaan. Ze weigert zich hier bij neer te leggen en reist af naar het Normandische Lisieux voor een sollicitatiegesprek bij een verzekeringsmaatschappij. Het gesprek met de knappe manager Louis Échard (Romain Duris) verloopt dramatisch, totdat Rose laat zien dat ze snel kan typen. Louis houdt wel van een uitdaging en belooft haar de baan. Maar op één voorwaarde: namelijk dat Rose mee doet aan typwedstrijden en dat hij haar coach mag zijn.

Onder Louis' bezielende begeleiding moet Rose de allersnelste typiste ter wereld worden. De gedeelde liefde voor competitiviteit blijkt echter in de praktijk moeilijk samen te gaan met de liefde voor elkaar...


Populaire

is vanaf vandaag in de bioscoop. Kijk voor meer informatie over de film deze website! 
WIN!

Zin in een avondje popcorn happen in de bioscoop? Ze.nl mag 5 x 2 bioscoopkaartjes voor Populaire weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 5 december 2012.