Lifestyle / Media
Media

WIN: Bioskaartjes Populaire

Reageer 0
Ratelende typmachines, wespentailles en ouderwetse romantiek en dat alles in een bruisende 50?s stijl. Dat zijn de ingrediënten voor de vrolijke, Franse film Populaire, die vanaf vandaag in de bios draait. En wij geven kaartjes weg!

Franse films zijn tegenwoordig hartstikke hip. Zaten we eerst met z?n allen te huilen bij het mooie Intouchables, nu is het tijd om te lachen én om je te vergapen aan prachtige fiftiesjurken met de ouderwetse jaren ?50-film Populaire!


 
Het verhaal
Frankrijk, voorjaar 1958. De 21-jarige, beeldschone Rose Pamphyle (Déborah François) is verloofd en lijkt voorbestemd voor een zorgeloos, maar oersaai huisvrouwenbestaan. Ze weigert zich hier bij neer te leggen en reist af naar het Normandische Lisieux voor een sollicitatiegesprek bij een verzekeringsmaatschappij. Het gesprek met de knappe manager Louis Échard (Romain Duris) verloopt dramatisch, totdat Rose laat zien dat ze snel kan typen. Louis houdt wel van een uitdaging en belooft haar de baan. Maar op één voorwaarde: namelijk dat Rose mee doet aan typwedstrijden en dat hij haar coach mag zijn.

Onder Louis' bezielende begeleiding moet Rose de allersnelste typiste ter wereld worden. De gedeelde liefde voor competitiviteit blijkt echter in de praktijk moeilijk samen te gaan met de liefde voor elkaar...


Populaire is vanaf vandaag in de bioscoop. Kijk voor meer informatie over de film deze website!


 
WIN!
Zin in een avondje popcorn happen in de bioscoop? Ze.nl mag 5 x 2 bioscoopkaartjes voor Populaire weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 5 december 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 3 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • ABERCROMBIE

  Wauw, dit lijkt me echt een mooie film!! Leuk verhaal ook

 • Claudia

  Ik houd van de jaren '50 en '60. Ik heb ook zo genoten van Een Keukenmeidenroman. Ik heb eens een súperleuk jaren '50 feest gehad, iedereen verkleed, rode treinzitjes, milkshakes, hamburgers en friet, bedienig op rolschaatsen.. Ik zou misschien best kunnen leven in die tijd, ik wil wel rondlopen in knielange jurken (doe ik ook, maar dan niet in die fifties stijl) en met een schortje om taarten bakken. Haha (oké, ik weet dat dat een heel eenzijdig beeld is, maar omdat het toch nooit zal gebeuren mag ik dromen, toch?)

  En nu ben ik ook nog een minor Frans aan het doen, waarvoor ik veel franse films enzo kijk. Deze wil ik dus wel zien

 • Hannah

  Lijkt me echt een ontzettend leuke film!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen