K3: Nieuwe CD & bioscoopfilm (+WIN!)

Media door Madelon
Zo net voor de feestdagen verschijnt er weer van alles leuks. Voor de jonge dames onder ons heeft K3 het afgelopen jaar hard gewerkt! Niet alleen komt er een nieuwe CD uit, óók zijn ze dit jaar nog op het witte doek te bewonderen.
 
CD: ?Engeltjes?

Karen, Kristel en Josje hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. Het drietal heeft keihard gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen: de nieuwste CD Engeltjes! De plaat bevat maar liefst twaalf nieuwe, swingende K3-nummers waar de jongste dametjes onder ons gegarandeerd van uit hun dak zullen gaan. Onder andere Jurkje, Niet Normaal, Parapluutje en natuurlijk de titelsong van de bioscoopfilm Waar Zijn Die Engeltjes.

De CD Engeltjes is vanaf 26 november overal te koop.

 
Bioscoopfilm: ?K3 Bengeltjes?
Maar niet alleen komt er een nieuwe CD uit van de drie goedgemutste dames, ook zijn ze druk bezig geweest met een bioscoopfilm! De dames slaan een nieuwe weg in met de speelfilm K3 Bengeltjes, die vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen zal draaien.


Het verhaal

Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat hun drie nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. Als opperengel Manuel naar de aarde komt, beslist hij om van de drie nichtjes van K3 bengeltjes te maken zodat ze leren om braaf te zijn. Maar zijn klungelige assistent Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje. Dat is het begin van een knotsgek avontuur. Komt het nog goed of blijven de meisjes van K3 voor eeuwig bengeltjes?

Deze komische familiefilm is superleuk om je dochter, zusje, nichtje of buurmeisje mee naartoe te nemen deze feestdagen! K3 Bengeltjes draait vanaf 12 december in de bioscopen.WIN!

Ze.nl mag drie keer een gesigneerde CD ?Engeltjes? van K3 weggeven! Om kans te maken op deze geweldige prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 8 december 2012.