Het dagboek van Ze - week 50

Werk & studie door Laura_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Het is bijna Kerst. En dat merken we op de redactie maar al te goed: wat een drukte! Maar er zijn ook veel leuke dingen: zoals kerstperspresentaties, lichtjes op kantoor en leuke kerstacties!
 


We zijn helemaal in kerstsferen op de redactie! Karin heeft een superschattig kerstboomje thuis, leuk hè?! Ook hebben we de kerst-Allerhande ontvangen boordevol lekkere recepten, waar oud-hoofdredactrice Jet ook aan meegewerkt heeft.


Karin ging samen met collega's Esmée van Fashionscene en Claartje van Vrouwen.nl naar de perspresentatie van de nieuwe kerstlijn van Hunkemöller! En daar was een... juistem: photoboot. Hilarisch!


Ook mocht Karin (lucky her) een mooi setje uitkiezen. Vind je 'm niet prachtig?! Je kunt 'm zelf hier bestellen.



De nieuwe kerstlijn van Hunkemöller ziet er prachtig uit met veel zwart en rood. Maar ze hebben ook een mooie aquablauwe lijn. Ga snel even naar een Hunkemöller bij jou in de buurt, of shop een setje online!


Etos stuurde ons dit leuke kerstmake-upsetje met onder andere nailartglitters en bronzingpowder. Schattig tasje ook!


Op de redactie en thuis wordt de hele week al gesnoept van Sinterklaas left overs en kerstchocolaatjes!


Karin werkte vorige week vrijdag een dagje thuis, omdat ze bang was dat ze vanuit Utrecht niet heelhuids in Amsterdam zou aankomen met die sneeuw. Maar stiekem was zo'n dagje thuis ook wel erg lekker...


Voor de rubriek Editor's Choice krijgen we ook af en toe onze favoriete producten opgestuurd die we dan mogen testen. Wat dacht je van deze gave Ray Ban-bril van Sunglassesshop en deze oldskool Polaroid camera van Megagadgets?


Alle redactiemeiden vonden ineens een schattig pakketje van Miss Etam op hun bureau! Wat erin zat?


Deze sjaal van het modemerk, superlief! Wij vinden 'm mooi!



We hebben geen echte kerstboom op de redactie, in plaats daarvan hebben we de plant maar versierd. Ook mooi toch?! Wij zijn in ieder geval helemaal Kerst proof!


En dit kerstpakket kregen we van Lidl net op het juiste moment. We snakten naar iets lekker en alsof onze gebeden verhoord werden, stond daar de postbode met een doos vol lekkers! Sonja Bakker heeft namelijk een nieuw boek: Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin. Alle ingrediënten uit het boek zijn te koop bij Lidl.
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.