Het dagboek van Ze: Dikke carrière

Werk & studie door Laura_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Afgelopen twee weken waren weer erg leuk en gezellig! We hebben nieuwe stagiaire Marleen mogen verwelkomen voor twee dagen in de week (Laura zit er ook nog!), we hebben allemaal Oud & Nieuw gevierd natuurlijk en Ze.nl stond in de Studenten Kortingskrant. Kijk mee! 


Een artikel van Laura werd gepubliceerd in De Studenten Kortingskrant. Superleuk! Hij is nu alleen nog in Amsterdam te krijgen, maar binnenkort zal de krant in alle grote studentensteden te verkrijgen zijn. Voortaan zal Ze.nl in elke editie van de Studenten Kortingskrant te lezen zijn. Lees hier het artikel!


We zijn heel blij met onze nieuwe stagiair Marleen! Deze maand draait ze alvast twee dagen in de week mee en vanaf februari gaat ze fulltime aan de slag, gezellig!


Het was een drukke boel op de redactie, want alle redactrices van de verschillende websites waren aanwezig. Dat werd dus proppen! En ja oké, het is ook nogal euh... rommelig. (Lege wijnflessen?!)


Karin, Laura en Marleen waren donderdagavond op het Nieuwjaarsfeestje van Discovery Channel, waar vrouwenzender TLC ook onder valt. Aangezien wij daar regelmatig mee samenwerken, waren we er natuurlijk bij! Wat een beauty van een foto hè...


En het was Karin d'r oesterontmaagding.. Ieeeh!


En er liepen ook levende cupcakes rond. Najaaa zeg!


Karin besloot de chicklits nou eens even te laten liggen en voor volwassen leesvoer te gaan. Dit boek dat ze ooit gekocht heeft in New York heeft ze uit het stof gehaald en inmiddels is ze druk aan het lezen hoe ze haar carrière verder kan boosten...


Wij doen de vrijdagmiddagborrel in stijl! Een cadeautje van KPN.


Er gaat elke week wel een flesje doorheen op de redactie. Oopsie!


Laura ging met haar vriend een weekendje uitwaaien op het strand in Callantsoog.


Karin ging met haar vriendinnen het nieuwe jaar nog even een weekje later vieren. Met Tsjakka-champagne in een theeglas...


En op deze killerheels heeft Karin haar Oud & Nieuw doorgebracht. En volgehouden! Respect!


Karin d'r carrièreboek heeft geholpen, want sinds deze maand heeft ze haar eigen column in Wellness Magazine! Dit tijdschrift is het enige echte wellness blad van Nederland en staat helemaal in het teken van ontspanning. Het komt zes keer per jaar uit en is te koop in alle tijdschriften- en boekhandels. Kopen dus!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.