?Heleen van Royen verlaten voor andere vrouw?

Celebs door Redactie Ze.nl
Het jaar 2013 doet showbizzkoppels tot dusver geen goed: na eerst Rafael en Sylvie, waren het gisteren Heleen en Ton van Royen die hun huwelijk aan de wilgen hingen. En nu blijkt waarom: Ton zou een ander hebben?

?Het huwelijk is kapot gegaan omdat Ton het gewoon niet meer kon verdragen zo erg in de schaduw te staan van zijn vrouw. Hij schijnt gevoelens te hebben ontwikkeld voor een andere vrouw, een Portugese, met wie hij meer zou willen dan een flirt?, zo zegt een bron tegen De Telegraaf. ?Het is niemands schuld, maar wel een feit. Toen de kinderen kleiner waren, was dat minder voelbaar. Hij had een echte taak, bemoeide zich met hun opvoeding en scholing. Maar die rol werd in de loop van de tijd kleiner.?

De bekende schrijfster en haar man stonden bekend om hun open relatie, waarin minnaars en buitenechtelijke avontuurtjes hun band niet in de weg stonden. ?Maar een open huwelijk is gewoon niet gemakkelijk voor een man, als vooral diens vrouw de grenzen opzoekt?, zegt de bron. ?Hoewel Heleen altijd probeerde haar minnaars uit het zicht te houden, was dat voor hem steeds moeilijker te verdragen. Misschien is het het besef geweest dat de manier waarop zij leefden ook in de toekomst niet zou veranderen.?

Het koppel hult zich in stilzwijgen in Portugal, waar ze samen wonen, maar de bron klapt flink uit de school. In de verklaring die het stel gisteren naar buiten bracht stond dat het besluit in goed overleg is genomen en dat de relatie zich heeft ontwikkeld op een manier die voor beiden niet meer werkt. Maar volgens de bron moet de breuk voor Heleen een flinke verrassing geweest zijn. ?Ton is het gesprek met haar aangegaan?, meldt de bron. ?Hij heeft eerlijk gezegd wat hij op zijn hart heeft en hoe hij zijn eigen toekomst ziet. Voor zover ik weet, kiest hij voor een meer traditionele manier van leven in Portugal.?

Heleen en Ton maakten gisteren bekend na twintig jaar huwelijk te gaan scheiden. Samen hebben ze twee kinderen, Olivia (20) en Sam (16).

Had jij deze breuk zien aankomen?