Seks & relaties / Relaties
Relaties

8 tekenen dat hij het uit gaat maken

Hij doet een beetje vreemd de laatste tijd, hij is minder lief en je voelt een kloof tussen jullie ontstaan. Je vermoedt dat hij het uit gaat maken. Als hij deze 8 tekenen vertoont, hakt hij waarschijnlijk binnenkort de knoop door...

1. Het maakt hem niet uit waar je bent
Normaal gesproken is hij altijd nieuwsgierig als je ?s avonds weg bent en wil hij graag weten waar je bent en met wie. De laatste tijd maakt hem dat niks meer uit. Het interesseert hem niet eens meer of je wel veilig thuis komt. De eikel. Wij zeggen: kom gewoon een nacht helemaal niet meer thuis...

2. Het maakt hem niet uit waar je je geld aan besteedt
Ben je al een paar keer thuisgekomen met stapels nieuwe kleding en schoenen? Eerst begon hij daar nog weleens over te zeuren, omdat hij wilde dat je geld overhield voor vakanties en andere toekomstplannen. Nu vindt hij het opeens niet meer erg dat je zoveel geld uitgeeft, want het beïnvloedt zijn toekomt toch niet meer...


3. Zijn spullen verdwijnen
Lagen er eerst nog stapels t-shirts en sokken van hem in jouw slaapkamer, sinds een tijdje is er weinig van terug te vinden. Zelfs zijn tandenborstel is verdwenen. Hij heeft alles beetje voor beetje mee naar zijn huis genomen (als jullie nog niet samenwonen), zodat je niet in een woedeaanval alles op straat flikkert.

4. Hij maakt overal ruzie over
Het bed is niet opgemaakt, al het wc-papier is op en zijn schoenen zijn kwijt. Het maakt niet uit wat, maar het is wel allemaal jouw schuld. Het lijkt wel of je niets meer goed kunt doen! Hij doet dit expres zodat hij een reden heeft om het uit te maken. Tijd dat je hem vraagt wat er aan de hand is!

5. Jullie hebben al twee weken niet samen gegeten
Als je verliefd op elkaar bent, besteed je tijd aan elkaar. Als je het druk hebt máák je tijd voor elkaar. Heeft hij het al weken te druk om een avondmaal met je te delen of eigenlijk ook maar enige tijd met je te besteden? Dan is er iets ernstig mis in je relatie.


6. Hij neemt je niet meer mee naar zijn vrienden
Toen jullie begonnen te daten, nam hij je vaak mee naar z?n vrienden om te laten zien wat voor lekker en leuk wijf hij aan de haak had geslagen. Nu doet hij dat nooit meer en hij heeft steeds meer avonden alleen met de mannen. Zijn vrienden weten dat het bijna over is en kunnen hem steunen nadat hij het heeft uitgemaakt.

7. Hij stuurt geen kleine updates meer
Hij stuurt tussendoor geen kleine berichtjes meer over zijn lunch, een liedje dat hij luistert of zijn baas die zeurt. Hij vindt het namelijk niet meer nodig om dat soort dingen met jou te delen. Hij heeft ook niet meer het gevoel dat hij jou moet laten weten dat hij aan je denkt.

8. Hij sluit je buiten
Als jullie gezellig op de bank een film liggen te kijken, gaat hij niet eens meer tegen je aan liggen. Hij gaat zelfs bijna met z?n rug naar je toe liggen! Hij geeft dus het signaal dat hij niet meer intiem met je wil zijn. Als hij helemaal gek op jou is, wil hij juist zo dicht mogelijk tegen je aan liggen.

Herken jij een aantal van deze tekenen...?