Online hit: Op zoek naar rijke vent door middel van videoclip!

Single & daten door Redactie Ze.nl

De Tsjechische Nicky komt er eerlijk voor uit: ze valt op rijke mannen. Maar helaas voor deze blonde dame is ze nog steeds vrijgezel. En in plaats van zich in te schrijven op een datingsite, maakte ze deze, eh, opmerkelijke clip.

 
Een contactadvertentie plaatsen is zó vorig jaar. En een datingprofiel aanmaken is ook voor het gewone volk, moet Nicky gedacht hebben. Want ja, daar komen ook ?gewone? mannen op af. Aangezien alleen de rijkste mannen der aarde het hart van Nicky kunnen veroveren, moet je in de datingwereld origineel zijn als je op zoek bent naar geld. 
 
Je kunt er veel over zeggen, maar origineel is deze golddigger wel. Op een goede middag besloot ze de camera erbij te pakken en zich te laten filmen door haar vriendinnen. Waarover? Nou, over alles wat Nicky bijzonder maakt. Zoals haar talent om liggend haar make-up te doen, haar liefde voor bont en niet te vergeten haar hobby boomknuffelen.
 
Of ze intussen al een vent aan de haak heeft geslagen, is ons een raadsel. En eerlijk gezegd, weten wij niet wat we er van moeten vinden. Kijk en oordeel zelf!
 

fout in embed: media provider niet ondersteund

 
Met dit nummer Rich Boy is Nicky nu een echte rijzende ster op het internet. En aan alle mannen met een dikke portemonnee op zak: schroom niet deze blondine een belletje te geven!
 
Wat vind jij van deze videoclip? Origineel of krijg je last van plaatsvervangende schaamte?