Hot or not: Kim Kardashians zwangerschapsmode

Celebs door Marleen_S

Je zwangerschap is toch wel één van de meest bijzondere momenten in je leven. En met je bolle babybuik, wil je er natuurlijk wel als een hot mama bij lopen. Maar bij de zwangere Kim Kardashian pakt dat niet altijd even goed uit?

 
We moeten het haar wel nageven, ondanks dat ze zwanger is, probeert Kim Kardashian er alles aan te doen er zo fashionable mogelijk bij te lopen. Alleen het is niet zo makkelijk voor Kim. Want tot nu toe wordt haar kledingkeuze - op z?n zachtst gezegd - niet echt gewaardeerd.
 
Metamorfose
Ze onderging al een ware transformatie toen ze haar liefje Kanye West ontmoette. Van strak en sexy veranderde ze haar garderobe naar black en white. En nu ze mama wordt, zit er niks anders op dan alweer haar kledingkeuze aan te passen.
 
Natuurlijk heb je met je opgezwollen enkels en je honger naar alles wat los en vast zit geen zin om je ook nog eens druk te maken over je outfit. Helemaal als alle schijnwerpers op jou gericht zijn. Maar waar menig zwangere vrouw kiest voor een comfortabele joggingbroek, gaat Kim helemaal los met haar opvallende outfits. Te strak, te bloot en te?. veel! Kijk en oordeel zelf.
 


Een tikkeltje aan de trashy kant. Ze heeft er stijlvoller uitgezien.


De kustwacht belde: er is een walvis aangespoeld. Deze jurk doet niet veel goeds voor haar postuur...


Aan haar blik te zien, is Kim ook niet erg blij met deze onflatteuze combinatie. 


Leuk die colorblocking trend, maar het felle kleurtje maakt niet goed dat de jurk haar niet mooi past. 

 Een gevalletje van echt, echt, echt veel te klein. De verkeerde manier om je groeiende buik te laten zien. 

Waarschuwing

Kim wordt aan alle kanten door haar omgeving gewaarschuwd. Niet alleen om haar discutabele kledingkeuze, maar ook vanwege haar sportgedrag. De drang om niet compleet uit te dijen tijdens de zwangerschap neemt bij Kim de overhand. Ze sportte zelfs zó veel, dat ze flauwviel tijdens een vliegreis. De dokter adviseerde om complete rust te nemen, maar of ze dat ook gaat doen?

Hoe het wel moet
We zijn hartstikke blij voor Kim dat ze haar eerste kindje verwacht, maar op kledinggebied valt er nog wel wat te winnen voor de realityster. Hip en hot de zwangerschap door? Met deze tips wel!

  • Draag laagjes. Dat creëert lengte en het zorgt dat het minder opvalt dat je wat breder bent.
  • Accentuur je taille door bijvoorbeeld een leuk, kort spijkerjasje op een jurkje te dragen. 
  • Hul jezelf niet in al te ingewikkelde kleding. Letterlijk. Je moet je goed kunnen bewegen en je baby ruimte geven. 
  • Net zo fashionable is een mooie statement ketting of een leuke sjaal. Fleur je je hele outfit mee op!
  • Je buik mag uiteraard gezien worden. Dus een strakke top biedt uitkomst. Maar er is een verschil tussen strak en te klein.
  • Een riempje om je taille staat superleuk bij een wijde maxi jurk.
  • Koop kleding die je normaal gesproken ook zou kopen, alleen kies voor een maatje of twee groter. Zo wijk je niet van je persoonlijke stijl af en kun je de kleding ook weer vermaken zodat het na je zwangerschap weer past!
Wat vind jij van de outfits van de zwangere Kim? Hot or not?