Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

De grootste afknapper tijdens de eerste date

Een adem die stinkt naar rotte vis of klotsende oksels van de zenuwen? Het maakt voor mannen allemaal niets uit. De grootste afknapper tijdens de eerste date is namelijk? een snor! Dus scheren maar die behaarde bovenlip!
 
Uit Brits onderzoek onder 2000 mannen en vrouwen blijkt dat lichaamsbeharing toch wel de grootste afknapper is tijdens de eerste date, zo meldt Daily Mail. En dan vooral de haartjes boven de lip. Helaas ben je ook niet veilig als je het down under niet goed scheert of als je vlechtjes kan maken in je beenhaar. Mannen zullen je daarom ook echt niet vragen voor een tweede date.

 
De grootste afknappers
Toch schijnen wij vrouwen wel te weten waar mannen op afknappen. Zodra het eerste afspraakje een feit is, grijpen we massaal naar de scheermesjes en de ontharingscrème. Een Brazilian wax is daarentegen minder populair. Maar 10% van de ondervraagde vrouwen gaat voor het grove geschut.
 
Mannen moeten ook oppassen tijdens de eerste date. Als de avond zo goed verloopt dat een vrouw mee naar huis gaat, moet je als man er toch echt voor zorgen dat je bed netjes opgemaakt is. Vrouwen knappen namelijk enorm af op vuile lakens. En mannen maken extra kans als ze eerst nog even een manicure hebben gedaan. Want onverzorgde nagels zijn een echte no go.  
 
Wat nog meer de grootste afknappers zijn? Lees hieronder de top tien van mannen en vrouwen.
 
Afknappers van mannen bij vrouwen
 1. Behaarde bovenlip
 2. Vuile lakens (eehm, is dit belangrijk tijdens de eerste (!) date?)
 3. Behaarde bovenbenen
 4. Onverzorgde nagels
 5. Lichaamsbeharing
 6. Onverzorgd schaamhaar
 7. Warrig kapsel (geen out of bed look dus)
 8. Lelijke outfit
 9. Lelijke schoenen
 10. Gebrek aan parfum

Afknappers van vrouwen bij mannen
 1. Vuile lakens
 2. Onverzorgde nagels
 3. Rommelige kamer
 4. Ongeschoren gezicht
 5. Lelijke outfit
 6. Lelijke schoenen
 7. Gebrek aan parfum
 8. Behaarde bovenlip
 9. Onverzorgd schaamhaar
 10. Lelijk ondergoed (nee, die Superman-onderbroek kan echt niet)
Big spender
Nou dames, wij zijn niet de enigen die ons druk kunnen maken over de eerste date. Mannen kunnen er ook wat van. Uit het onderzoek blijkt dat mannen meer geld spenderen aan de voorbereidingen van de eerste date dan vrouwen. Hun grootste uitgave? Een nieuwe boxer. En ze vinden het geen probleem om veel geld hieraan uit te geven. Want ze ?hopen dat hun investering zal renderen?. Eeh, say what?
 
Wat is jouw grootste afknapper tijdens een (eerste) date?