24 uurs hulplijn voor Ryan Gosling fans

Celebs door Marleen_S
Groot verdriet voor alle Ryan Gosling fans. De acteur heeft aangegeven voorlopig even een break te nemen van het acteren. En om het leed wat te verzachten hebben ze in Engeland een heuse hulplijn in het leven geroepen: The Gosline.

 
Ryan Gosling werd in één klap razend populair toen hij de hoofdrol speelde in de zwijmelfilm The Notebook. Als Noah vonden we hem al een schatje, maar ook in het echte leven bleek hij zeer aantrekkelijk te zijn. En een nieuwe superster was geboren!
 
Focus kwijtgeraakt
De populaire acteur breidde in korte tijd zijn portfolio enorm uit met films als Crazy Stupid Love. En wie kent nu niet de beroemde scène waarin meneer zijn shirt uitdoet en wij als kwijlende kijkers konden genieten van een stevig staaltje buikspieren?
 
Maar helaas, aan alle mooie dingen komt een eind. Gelukkig is de break maar tijdelijk als we Ryan moeten geloven. ?Ik heb de laatste tijd te veel gewerkt en daardoor ben ik mijn perspectief kwijtgeraakt. Ik heb zelf net zo hard een pauze nodig als het publiek, denk ik zo?, aldus Ryan tegen The Huffington Post.
 
Waar wij gewoon op zoek gaan naar een nieuwe acteur om bij te zwijmelen, zijn de die hard fans van Ryan niet te troosten. En daar zag het Engelse Blink Box (een video on demand-service) wel geld in. Niet zo lang nadat ze The Gosline (een echte hulplijn voor Ryan fans) hadden ingeschakeld, werden ze overspoeld met telefoontjes van intens verdrietige fans.
 
Grote hit
In Engeland is de hulpijn een grote hit. Wat fans te horen krijgen om zichzelf weer op de been te krijgen? De beroemde monoloog uit de film The Notebook waarin Noah zijn grote liefde weer voor zich weet te winnen:
 
"It's going to be really hard; we're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me, everyday."

Heel toepasselijk. Maar voor veel fans een schrale troost, want Ryan krijgen ze er voorlopig echt niet mee terug.

 
Laatste film
Gelukkig kunnen we dit jaar nog wel genieten van een paar films waarin de acteur een rolletje speelt. Zoals de film The Place Beyond the Pines. Hierin speelt Ryan een motorrijder die besluit om voortaan als bankovervaller door het leven te gaan. Maar hierna zullen we het toch echt even een tijdje zonder hem moeten doen...
 
Ga jij Ryan Gosling missen? Of gun je hem zijn acteerpauze wel?