WIN: Teeez trendy cosmetics beautypakket

Winacties door Redactie Ze.nl
Een nieuw kleurtje lipstick smeren, wordt een stuk leuker als ook de verpakking mooi is. Met de zomer in aantocht mogen we weer lekker knallen met make-up! En dat kan zeker met de kleurrijke producten van Teeez trendy cosmetics!

 
Niet alleen je smokey eyes of je rood gestifte lippen mogen opvallen. Je voelt je ook mooier als je potje oogschaduw er leuk uitziet. Want zo?n saaie alledaagse zwarte mascara is ook maar zo gewoontjes. En als je je lippen bijwerkt in de trein staat dat veel leuker met een vrolijk gekleurde verpakking!
 


Teeez trendy cosmetics

Gelukkig voor ons bestaat er Teeez trendy cosmetics. De producten van dit beautymerk zijn om te zoenen zo mooi. Alle verpakkingen zijn bedrukt met leuke printjes zoals lipjes, ogen en felle kleurtjes. Errug handig: Teeez is verkrijgbaar bij heel veel drogisterijen zoals Etos en DA. Kun je mooi overal terecht!
 
En het beautymerk heeft haar assortiment flink uitgebreid! Namelijk met de nieuwe collectie La Isla Chique met onderstaande producten erin. Daar worden we vrolijk van! Het hele assortiment is parabeenvrij (behalve de eyeshadow) en niét getest op dieren. Ook zijn alle producten dermatologisch getest.

Eve's ready to wear lipstick 
Deze lipstick is een echte musthave die je makkelijk aanbrengt op beschadigde lippen dankzij de speciaal toegevoegde wilde mango. De lipstick is herstellend, voedend en hydraterend. 

Paradise perfect lipgloss
Deze Paradise perfect lipgloss geeft een transparante glossy finish met een sexy gouden gloed. De lipgloss heeft een volumizing effect dat je lippen een plumping look geeft en tegelijkertijd revitaliseert.

Island palette eyeshadow
Deze oogschaduws zijn beschikbaar in verschillende intense kleuren met een stijlvolle sparkling finish. Onderling zijn ze goed met elkaar te combineren, maar geven ook wanneer ze alleen gebruikt worden een prachtig effect. 

Soft as sin cream blush
Dit trendproduct kan gemakkelijk worden aangebracht met de vingertoppen en verzorgt je huid dankzij de vitamine E formule. Met deze cream blush kun je je gezichtscontouren shapen en de gradaties van kleuren bepalen. 

Easy on the eyes eye pencil
Voor de finishing touch gebruik je dit oogpotlood. Het heeft een romige, zachte en intens zwarte formule. Waardoor ze gemakkelijk aan te brengen is.

 
Winnen
Helemaal omdat we dit met onze leZeressen mogen vieren! Ze.nl mag namelijk 5 beautypakketen t.w.v. ? 50,- weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én Teeez cosmetics te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 17 april 2013.