Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

De 5 horror single vrouwen

?All the single ladies, now put your hands up!? Ja, Beyoncé heeft makkelijk pra? euh... zingen met een hunk van een hubby en een baby op schoot. Ondertussen huil jij jezelf nog net niet elke avond in slaap. Alleen. All by yourself!
 
?Status: vrijgezel? pronkt er op je Facebook. Hmmm... de eerste weken na de break-up schreeuwde je het nog uit van geluk. Als single lady zou jij de wereld wel even gaan ontdekken! Maar verder dan de bank, een stapel slechte romcoms en een bak ijs op schoot ben je niet gekomen. Zucht. Je overweegt nog net niet om met de pukkelige zoon van je baas op date te gaan. Alhoewel?. Neem in ieder geval geen voorbeeld aan deze horror single vrouwen!
 

#1 Er is genoeg voor iedereen
Dit type single heeft het zeker ?vrij gezellig? in haar vrijgezellenbestaan. Het liefst met zo veel mogelijk mannen, want haar hoge libido kent geen grenzen. Haar deur ? en benen ? staan wagenwijd open voor iedere knappe knaap die zich maar aanbiedt. Een beetje wanhopig, maar nog net geen Wanhopige Wendy (zie hieronder). Ze brengt het op de één of andere manier met flair: ze is een femme fatale.
 
Iedereen heeft weleens een ?slettenperiode? meegemaakt, maar meestal gebeurde dat op de middelbare school en betekende het dat je hooguit met twee verschillende jongens zoende op een avond. Deze single tilt dit fenomeen naar een hoger niveau en staat in heel de stad bekend als de vrouw waarmee je zo het bed induikt. Hoewel het haar weinig kan schelen, proberen mannen haar vooral te ontwijken. Tja, een afgelikte boterham?
 
#2 Ik weet dat ik te veel date
Ingeschreven bij elke datingsite, vrienden die zijn ingeschakeld en zelfs ook tantelief mag haar koppelen aan die ?leuke? buurjongen. Deze single heeft een beetje last van het hoe-meer-je-date-hoe-meer-je-weet-syndroom. Het is bijna een soort verslaving, want haar motto ?een dag niet gedate, is een dag niet geleefd? zal koste wat kost moeten worden nagestreefd. Alleen elke keer na date numero drie blijkt het sprookje weer op niets uit te lopen. Niet geheel onverwacht, want ze zorgt bij voorbaat al dat de volgende date met kandidaat 235 gepland staat. Tja, de keuze is reuze. Dus net zolang het lijstje afwerken totdat het prins op het witte paard zich kenbaar maakt. Hopelijk komt ?ie nog voordat deze vrijgezel alweer een nieuwe date in haar agenda heeft staan. Hurry up!
 

#3 Beschikbaar, maar toch niet beschikbaar
Single zijn en daten? Niet voor vrijgezel nummer drie. She?s flying solo en niets zal daaraan veranderen. Hoewel ze aan iedereen verkondigt dat ze vrijgezel is ? en daarmee eigenlijk wil zeggen: help me aan de man ? wimpelt ze elke potentiële date af. Zelfs de barman die zijn nummer op een servetje heeft achtergelaten, laat ze gewoon in de kou staan. Of het nou de angst is of het gewoonweg écht niet willen, de toekomst ziet er niet romantisch rooskleurig uit. Ondertussen maar blijven zuchten en steunen dat alle mannen hetzelfde zijn. Ja, logisch als je geen vergelijkingsmateriaal hebt.
 
#4 Wanhopige Wendy
De enige bekende Wendy - naast presentatrice van Dijk -  is die uit het Disneysprookje Peter Pan. Een onafhankelijke jongedame, een grote meid. Deze vrijgezellige dame heeft behalve een urge voor liefde niets gemeen met Wendy. Ze kan er eigenlijk veel van leren, want met haar wanhopige acties werkt ze zich altijd in de nesten. En dan niet het liefdesnestje helaas. De date was eigenlijk een complete ramp, maar hé, hij heeft een kloppend hart, dus rest de vraag: wanneer kunnen we een gezin stichten? Gek genoeg laat hij na dit verzoek niets meer van zich horen. Elke kandidaat wordt eigenlijk direct klaargestoomd om naar het altaar te lopen. Not so charming en haar Prince Charming zal ze ook niet vinden als ze niet een stapje terug doet. Of twee. Of dertig.

 
#5 Mannenhater 2.0
Ze lust ze rauw: mannen. Als je iets tussen je benen hebt hangen, maak dan maar dat je wegkomt als deze Mrs. Lonely op je pad komt. Probeer haar zeker niet te versieren, want je gevoel voor eigenwaarde krijgt als man zijnde een keiharde deuk wanneer ze je de alle-mannen-zijn-stront-preek geeft.
 
Waarschijnlijk heeft ze een gebroken hart opgelopen. Nadat ze zich huilend vier weken lang heeft opgesloten in huis, is er nu niets meer over dan een verbitterde jongedame die geen enkele man meer een kans gunt. Je moet van goede huize komen om haar muurtje af te breken. Enne, neem de grootste boormachine mee die je kunt vinden, want het zal een tijdje duren.

Heb jij ooit een vriendin of iemand in je omgeving gehad waar je bovenstaande in herkent?