Het dagboek van Ze: In het nieuws!

Werk & studie door Marleen_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek.....

Vrijdag 21 juni was daar het moment der momenten: de zomer is officieel van start gegaan! De weermannen beloven niet veel goeds voor de maanden juli en augustus, maar daar trekken wij ons niks van aan. We ontvingen dan ook weer veel leuke zomerse producten op de redactie en deden veel zonnedansjes. Maar daarnaast gebeurde er nog véél spannendere en leukere dingen op kantoor.... Kijk mee!Afgelopen woensdag hebben we de resultaten van ons zoenonderzoek naar buiten gebracht middels dit gezellige, roze persbericht! Karin heeft heel wat mailtjes en telefoontjes moeten plegen, maar het resultaat mocht er wezen! Want...


...het bericht heeft in héél veel media gestaan! Zo was Karin te horen op Radio 10 Gold (beluister hier het fragment) en kwam het bericht voorbij op radio 538 en Q-music. Maar dat niet alleen, ook in dagblad Spits en in het Parool stond er een artikel over en op veel websites als AD.nl, HLN.be en verschillende andere sites werd erover bericht. Een selectie vind je hierboven.


En om dit te vieren, kochten Marleen en Karin twee muffins en vrolijkten ze deze op met euh... punaises!

Van pannenkoekenmerk JAN kregen we dit heerlijke pakketje opgestuurd. De pannenkoeken van dit merk hoeven alleen maar even in de magnetron opgewarmd te worden. Ze smaakten heerlijk!


Als je na even geen zin hebt om je haren te wassen, zijn deze droogshampoos ideaal. Van Batiste kregen we deze drie vrolijke bussen toegestuurd. Even een paar keer sprayen en je haren zien er weer fris en fruitig uit. Pluspuntje: ze ruiken alledrie heerlijk zomers! Deze limited editions zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.


Marleen toog afgelopen weekend met haar vriend en de meiden van Girlscene helemaal naar Disneyland Parijs om daar de nieuwe animatiefilm Monsters University te zien! Ze trapte het eerste weekend van de zomer goed af met Mickey Mouse, een spectaculaire lichtshow, vette achtbanen en uiteraard een superzoete suikerspin. Lees het report hier.


Madelon vierde de zomer op festival Kleurenblind in Utrecht. Dansend op ritmische deuntjes werden er geheel volgens Indiase traditie van alle kanten gekleurde poeder en verf op de bezoekers gegooid. Het resultaat? Een gezicht vol met vrolijke regenboogkleurtjes en een niet meer zo smetteloos wit t-shirt dat niet meer schoon te krijgen is.


Een zomer is geen echte zomer zonder de geur van zonnebrandcrème. En een goed beschermd velletje natuurlijk. Smeerjein.nl is een initatief van Stichting Sunwiser van Jetske Ultee om ons Nederlanders beter bewust te maken van de gevaren van ons zongedrag. Ook wij maken ons regelmatig schuldig aan bakken in de zon. Met een goede factor en regelmatig smeren, kunnen we dit ook gelukkig blijven doen. Daarom ontwikkelde Stichting Sunwiser een zonnebrandcrème die geen irriterende ingrediënten bevat en effectieve filters heeft. Smeren maar! Verkoopinfo vind je hier.


Op de warmste en klefste dag van afgelopen twee weken (de thermometer tikte bijna 30 graden aan) moest uiteraard gebarbecued worden. Na een klein brandje, een afgefikte barbecue en een noodoplossing later konden Marleen en haar huisgenootjes eindelijk aan tafel.


Genoeg vocht op een dag is goed voor je. Zeker als het buiten ontzettend warm is. Van Clinique kregen we daarom deze handige Bobble waterfles toegestuurd en een moisturizer om ons huidje te hydrateren. Deze Clinique moisturizer is helemaal vernieuwd en versterkt je huid met maar liefst 54% in acht weken. Een hele dag een mooie huid, zonder toevoegingen van extra oliën. Het product is vanaf 8 juli verkrijgbaar.


Karin en Marleen kregen van smartphonehoesjes.nl deze hippe telefooncases toegestuurd! Karin koos voor een wild panterexemplaar en Marleen ging voor een felgroene slangenprint.


Ben je niet zo van het bakken in de zon, maar wil je toch een lekker kleurtje? Bourjois heeft nu een bronzingmousse waarmee je een intstant bruine tint krijgt. Met een leuk kleurtje op je nagels en op je lippen ben je in een mum van tijd helemaal klaar voor de zomer!

 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.