Ze zoekt jou!

Media door Karin
Zoals jullie weten plaatsen wij graag artikelen waarin we jóu aan het woord laten. Daarom zoeken wij voor een aantal rubrieken leZeressen die mee willen werken. Lees hier verder of jij misschien binnenkort op Ze.nl kunt staan! 
 
Wij vinden het belangrijk om Ze.nl persoonlijk te maken en te houden, en daarom laten wij graag leZeressen aan het woord in onze artikelen. Voor verschillende rubrieken zoeken wij dan ook dames. De interviews die afgenomen worden zullen telefonisch of per mail plaatsvinden; waar jij je het prettigst bij voelt. Uiteraard wordt er ook vertrouwelijk met je gegevens omgegaan.
 

Fanatieke Fans
Ben jij helemaal gek van Beyoncé? Heb je je huis volhangen met posters van Robbie Williams of ga jij naar elke optreden van Jan Smit? Voor onze nieuwe rubriek Fanatieke Fans zijn we op zoek naar dames die enorm fan zijn van een bepaalde artiest/acteur/celeb. In deze rubriek laten we jou aan het woord over waarom jij zo’n fan bent van hem of haar, hoe deze persoon jouw leven beïnvloedt en wat je allemaal verzamelt van hem of haar. Ook ontvangen we graag foto’s van jou met deze persoon, van je posters en dat soort dingen. Voor een voorbeeldartikel, kijk hier. Wil je je aanmelden? Mail dan naar redactie@ze.nl!

Babes in Business
Voor de rubriek Babes in Business zijn wij - de naam zegt het al - op zoek naar echte businessbabes! Leid jij een succesvolle eigen onderneming in een originele branche? Of heb jij wellicht een succesvolle carrière in een niet zo’n alledaags beroep? Meld je dan nu aan! Middels het interview willen wij de leZeressen informeren wat jouw beroep nu precies inhoudt, hoe een werkdag uit jouw leven eruitziet en vragen we je om tips voor leZeressen met een soortgelijke carrièredroom. Voor een aantal voorbeeldartikelen, klik hier. Wil je hieraan meewerken? Mail dan naar redactie@ze.nl.
 

Geheime Liefdes
Heb jij ooit een stiekeme affaire gehad met je leraar? Of heb je een geheime relatie met de vader van je beste vriendin? Voor de nieuwe rubriek Geheime Liefdes zoeken we dames die anoniem willen vertellen over hun secret affair. Deze relatie kan uit het verleden zijn of wellicht heb je nu een geheime relatie - dat maakt niet uit. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om en zal het verhaal onder een schuilnaam online komen. Wil je je verhaal per mail of telefonisch vertellen? Mail dan naar karin@ze.nl.

Real life
Voor onze real life rubriek zijn wij altijd op zoek naar dames die een ongewone levensstijl hebben of iets heftigs hebben meegemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld webcamgirl Nanda aan het woord gelaten over haar beroep, vertelde Aimée dat ze stiekem vreemdgaat via SecondLove.nl en hebben verschillende dames heftige ervaringen uit hun levens gedeeld. Voor alle verhalen, kijk hier. De verhalen komen altijd onder een schuilnaam online en worden integer opgeschreven. We zijn specifiek op zoek naar iemand die
 • Er eerlijk voor uit wil komen dat ze bij haar vriend/man is voor zijn geld
 • Spijt heeft van het krijgen van kinderen
 • Aseksueel is
 • Meerdere keren abortus liet plegen
 • Met wicca/zwarte magie bezig is
 • Zelf heel lang gepest hééft
 • Nog nooit een serieuze relatie heeft gehad (30 plus)
 • Aan SM doet
 • Een heftige relatie heeft gehad met een BN’er (BN'er blijft anoniem)
 • Een relatie heeft gekregen met de (ex-)vriend van haar beste vriendin
 • Een jetsetleven leidt
 • Ik ben alcoholverslaafd geweest
Herken jij je in één van bovenstaande verhalen? Mail dan naar karin@ze.nl. Zit jouw verhaal hier niet bij, maar denk je wel dat jouw verhaal interessant is voor een real life artikel op Ze.nl? Schroom ook dan niet om te mailen naar karin@ze.nl en dan zullen we bij interesse contact met je opnemen voor een telefonisch interview of zullen we je vragen sturen per mail.