Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Het dagboek van Ze: Sunshine ready!

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek.....

Hoe hoger de temperatuur, hoe bloter de benen. Op de redactie gaan we deze zomer de strijd aan: wie wordt het bruinst? De stand is nu nog gelijk (oké, Karin heeft al een voorsprong), maar als het zonnetje doorzet, liggen wij gelijk met onze reet in de zon. Eén ding is zeker: we love the summer! Daarom werden we op de redactie verwend met allerlei lekkere producten om de zomer door te komen.Ice ice baby... Van Chocomel kregen we deze heerlijke, ijskoude blikjes toegestuurd. Ideaal voor tijdens een zomerse lunch! De grote, bevroren chocomel in het midden is een knipoog naar het grote Chocomel IJssculptuur dat afgelopen week op het Domplein in Utrecht is onthuld, omdat Chocomel in een nieuw jasje is gestoken. Gelukkig blijft de smaak hetzelfde...Yummy!


Marleen gaat over een maandje op vakantie naar het Griekse eiland Kos. Het aftellen kan beginnen! Ze ging daarom met haar vriendinnetje alvast echt Grieks uit eten.  Zoals je kunt zien vloeide de ouzo rijkelijk. Proost!


De zomer is pas écht een zomer met een lekker drankje op het terras. Licor 43 is onze favoriet en met dit verrassingspakketje inclusief twee glazen, chocola en olijfbrood waren we dan ook heel blij. Mixen of puur, echt zomers is het!


Terwijl het buiten net een warme oven was, kregen wij tijdens het persevent van HEMA de nieuwe wintercollecties te zien. Ook warm, maar dan van een ander kaliber. Ook al moeten we er nog lang niet aan denken om in dikke truien en mutsen rond te lopen, we kunnen bij het zien van al dat moois stiekem toch niet wachten. HEMA heeft namelijk een hoop nieuwe dingen voor ons in petto... 


... zoals heel veel nieuwe kleurtjes wol, breiwerk en stoffen en zelfs een retro naaimachine! Ook kun je vanaf oktober kant en klare gordijnen bestellen. Heel erg handig!


Vooral van de afdeling beauty en mode ging ons HEMA-hartje sneller kloppen. In de herfst komt de keten met een nieuw concept: een donzen jasje dat je heel makkelijk in een klein zakje kunt meenemen. We like! Ook de cupcakeaccessoires zien er heel zoet uit. Met een echte speciale bakkersdoos kun je je zelfgemaakte cupcakes heel handig meenemen en uitdelen. 


Karin genoot ook van het zomerse weer en ging met haar huisgenootjes in het park eten. Stokbrood en lekkere verkoelende drankjes en genieten maar! Heel idyllisch met een ondergaand zonnetje aan de horizon... Hmmm...


Ook had Karin een beetje last van een sieraden shopaanval. Ze kocht oorbellen van I am, een statementring bij HEMA en deze Ibiza hippiearmbandjes, ook van HEMA.


Marleen is niet zo van de hoge hakken (lees: Bambi struikelgevaar) maar scoorde deze schatjes in de sale. Ze had er een goede reden voor, want...


... haar lover was vorige week vrijdag officieel afgestudeerd aan het IVA. Dus MOEST (ja moest) er een nieuwe jurk en killerheels worden aangeschaft. Wat zijn ze een plaatje samen hè?


Wat is een hete zomer zonder een nog heter boek? Deze erotische roman Nine and a half weeks van Elizabeth McNeill kregen we op de redactie toegestuurd. Fleur gaat 'm lezen en houdt ons op de hoogte. Wij zijn benieuwd!


Karin kreeg een uitnodiging om - oh my god - te parachutespringen. AAAAH! Voor ze het wist had ze 'ja' gezegd, maar daarna wist ze niet meer of ze nou blij of bang was...


Onze haren verven, ja dat kunnen we wel. Misschien niet zelf, maar de kapper levert altijd een flink staaltje verfwerk af. Van Wella kregen we dit doe-het-zelf pakket om te leren blenden. Hè, watte? Nou, blenden, oftewel het in elkaar laten overlopen van kleuren is helemaal hip en hot. In kleding, make-up en in haarkleuren: je ziet het overal terug. Met het gebruik van Color.id kan jouw kapper nog beter je lokken verven. De nieuwe InvisiDivider technologie voorkomt dat bij het gebruik van meerdere kleurnuances de kleuren doorlopen. Hoe contrasterend ze ook zijn! Superleuk! Karin ging vorige week woensdag gezellig langs bij de heren van Radio 10 Gold! Ook Vivian Reijs kwam nog even langs. Wat een mooie studio hè? Tijdens de uitzending kletsten ze onder andere over de vijf piemelsoorten en nog veel meer hilarische en spannende onderwerpen. Benieuwd? Luister hier de grappige radiofragmenten terug. 


OnZe freelance schrijfster Maresa en haar vriend werden op 26 juni de trotste ouders van hun dochter Ivy. Namens de hele redactie wensen we hen ontzettend veel liefde en geluk!Om ook na deze zomer lekker te ruiken naar de bloemetjes en de bijtjes, kregen we van Coty Beauty dit heerlijke parfum van Marc Jacobs toegestuurd, genaamd 'Honey'. 


Na een warme zomer is ons tere huidje helemaal verrimpeld en uitgedroogd door de zon, de zee en het chloor. Het Xpert S.O.S. serum van Singuladerm corrigeert de beschadigde en vermoeide huid en is hét redmiddel teggen de verwoestingen van de zomer op onze huid. De drie hightech uitziende flesjes bevatten allemaal ultra geconcentreerde actieve ingrediënten. Gebruik één flesje per week en na drie weken is je huid weer helemaal gezond. 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.