Nieuwe redactriZe: Fleur!

Werk & studie door Fleur
?Als ik ergens nog eens zou willen werken, dan is het bij Ze?, zei ik toen ik net afgestudeerd was. Schrijven, wilde ik, en dan natuurlijk het liefst op een supergezellige redactie. En nu zit ik hier. Een droom die uitkomt!

Toen ik hoorde dat ik de Ze-redactie mocht komen versterken, bevond ik me op een grote roze wolk. Mooie, interessante en grappige artikelen schrijven, leuke winacties opzetten, ideeën bedenken om de site uit te breiden: ik zag en zie het he-le-maal zitten. Maareh, voordat ik dit alles ga uitvoeren, stel ik me graag aan jullie voor. Want dat doe je als je nieuw bent!


Fleur?

Aangenaam! Ik ben Fleur, 27 jaar en verknocht aan taal en schrijven. Ik begon met wat onleesbare (en vooral: onbestaande) woorden en wat harkpoppetjes op papier, maar later kwamen er echte verhalen. Nog veel later, tijdens en na mijn studie Nederlands, besloot ik van mijn hobby mijn beroep te maken: ik werkte voor verschillende bedrijven en media als tekstschrijver en redacteur, zette mijn eigen tekstbureautje op en begon online magazine Nadelunch.com. Of ik alleen maar bezig ben met taal en tekst? Niet helemaal! Ik doe aan hardlopen (en heb er zojuist mijn eerste hardloopwedstrijd opzitten) en ik spaar, als het even kan, voor verre en minder verre reizen. Oja, op zondagavond (en alle andere avonden van de week, eigenlijk) hou ik het liefst een seriemarathon. Doe ik dat niet dan lees ik, maak ik (best wel leuke) grapjes met vrienden of hang ik in een zonnegroet A. De liefde? Ik deel mijn Klippan-bank, die in Utrecht staat, met Erik.


Wat ga je doen?

Voor Ze.nl zal ik binnen verschillende rubrieken voor aansprekende, taboedoorbrekende en grappige artikelen proberen te zorgen. Naast schrijven, ben ik ook dol op het bedenken van leuke, nieuwe ideeën. Daarom zal ik ook met Karin brainstormen over hoe we dit prachtige online magazine nog verder op de kaart kunnen zetten, want wat mij betreft kunnen niet genoeg mensen Ze.nl kennen (en lezen)!

Genoeg over mij! Ik ga weer verder met mijn volgende artikel (zo veel ideeën, zo weinig tijd ;-)). Mochten jullie meer van me willen weten, heb je een idee of denk je me op een andere manier nodig te hebben, dan kun je me mailen: fleur@ze.nl!

Tot heel snel op Ze!

PS. Je kunt me nergens voor wakker maken, behalve als je alle seizoenen van How I Met Your Mother hebt.