De raarste plekken om te trouwen

Relaties door Marleen_S
“Wij zijn hier vandaag bijeengekomen om getuige te zijn van het huwelijk van Jaap en Janny op… het nudistenstrand?” Of wat dacht je van McDonald's? Wij verzamelden de meest bizarre plekken waar je je jawoord kunt geven.

 
Het is de allermooiste dag van je leven: als je ware liefde en jij in het huwelijksbootje stappen. Dit wil je natuurlijk dan ook vieren op de allermooiste plek. Dat smaken verschillen blijkt maar weer eens, want voor de volgende newlyweds was de McDonald's, via Twitter en zelfs de hel hun wedding place to be.
 


 
Diep in de zee
Je trouwerij vieren op een strand ergens op Ibiza is alweer zo vorig jaar. Wil je de bruiloftgasten echt verrassen, dan neem ze je mee diep in de zee. Hotels zijn al jaren de perfecte plek om de receptie te houden en dat geldt ook zeker voor het onderwaterhotel Jules Undersea Lodge in Florida. Je kunt er gelijk zelfs je huwelijksreis aan vastplakken, want er is ruimte genoeg met twee slaapkamers, een badkamer, keuken en een woonkamer.

U mag de bruid kussen... Mag ik daar frietjes bij?

Ze ontmoetten elkaar heel romantisch op de werkvloer. Tijdens het burgers bakken en frietjes snoepen, vielen Tyree Henderson en Trisha Lynn Esteppe als een blok voor elkaar. Omdat ze hun liefde te danken hadden aan de fastfoodketen met de grote gele M, besloten ze het restaurant te eren door er te trouwen.
 
Terwijl de klanten af en aan liepen en hun Big Macs en milkshakes bestelden, vond de bruiloft van Trisha en Tyree plaats. Uiteraard stond er geen biefstuk of vis op het menu en nee, er was ook geen lopend buffet. De buikjes werden na de ceremonie goed gevuld met al het lekkers wat de McDonald's te bieden had. Wie had er een Euroknallertje kipnuggets besteld? De bruid had in ieder geval de dag van haar leven; romantischer had ze zich het niet kunnen voorstellen.
  


Wedding on wheels

Kun je niet wachten om samen met je aanstaande echtgenoot zo snel mogelijk de huwelijksnacht te beleven? Dan trouw je toch gewoon terwijl je onderweg bent naar je huwelijksreis? Vraag naar het nummer van de Amerikaanse dominee Darrell Best. Hij tovert zijn Franse brandweerauto om in een kapelletje op wielen en trouwt daar iedereen die het maar wil. Tip: als je wagenziek bent, kun je deze bruiloftslocatie maar beter niet overwegen.
 
De kerk heeft zelfs glas-in-loodramen, een echt pijporgel en een altaar. Een plekje voor de getuigen en het bruidsmeisje is er ook nog. De dominee hanteert wel één belangrijke regel: de huwelijksnacht mag niet op de achterbank plaatsvinden. Je zult eventjes geduld moeten hebben totdat hij jullie afzet op het vliegveld.  

Ik tweet u nu tot man en vrouw

Anno 2013 zijn we allemaal heel modern en vooruitstrevend met onze hippe smartphones en een scala aan social media-accounts. Vooral Twitter is erg populair. Ook tijdens je bruiloft wil je jouw vrienden up-to-date houden en daarom besloot het volgende stel te trouwen… via Twitter!
 
Alle gasten en het toekomstige echtpaar kwamen bijeen in een doodnormaal stadhuis, met een nog veel normalere trouwambtenaar en de bruid kwam ook geheel zoals verwacht in het wit uit de trouwauto. Hun geloften spraken ze alleen niet uit, die legden ze vast op Twitter. Daarna werden ze in het echt - en voor eeuwig vastgelegd op internet - met elkaar verbonden.
 


 
Ja, ik wil... 30 keer

Alex Pelling en Lisa Gant hielden zo veel van elkaar dat ze niet één, niet twee, maar dertig (!) keer het huwelijksbootje instapten. Het idee van het keer op keer pasgetrouwde stel was om in ieder land dat ze bezochten elkaar trouw te beloven. Ze waren zo heftig in love dat ze al hun spullen verkochten, een camper aanschaften en elke bestemming waar ze kwamen extra speciaal maakten door er te trouwen. Na dit dertig keer te hebben gedaan, maakten ze hun huwelijk echt officieel en trouwden met een handjevol gasten dan eindelijk voor het laatst. Waar ze allemaal zijn geweest? Onder andere Hollywood, Peru, Hawaï, Costa Rica en het Verenigd Koninkrijk. Iedereen verklaarde ze voor gek, maar voor Alex en Lisa was dit hun ultieme bruiloftsdroom.

Helse bruiloft

De meeste mensen trouwen voor het aangezicht van God in een idyllisch kerkje. Gelovig of niet, het heeft zo zijn charmes. Een dominee, het altaar en een kerkkoor dat zorgt voor prachtige achtergrondmuziek. Dé elementen die iedereen graag terugziet op zijn of haar grote dag als men kiest voor een traditionele bruiloft.
 
Tina Milhoane en Robert Seifer gooiden het over een totaal andere boeg en wilden het tegenovergestelde van traditioneel. Uniek is het zeker, want wie wil er nou trouwen in de hel? Erg positief over hun relatie waren ze zeker niet toen ze besloten elkaar het jawoord te geven in het spookhuis waar ze allebei werkzaam waren. Goed, wat de toekomst ook brenge mogen, het was zeker geen doodsaaie trouwdag. De bruidegom maakte zijn entree met de lijkwagen en de bruid stond op haar beurt heel gracieus op uit een doodskist. Tina was schokkend genoeg wel gekleed in het wit, maar, om het plaatje af te maken, wel met rode details. Wie hen trouwde? Niet de priester, maar Magere Hein. Het bloed, euhm, de champagne vloeide na deze helse ceremonie uiteraard rijkelijk.  
 
Wat vind jij de gekste locatie om te trouwen? Wat is de raarste bruiloftslocatie waar jij ooit ben geweest?
 

Bron: 1,2, 3