Test gratis de Nintendo 3DS XL via Ze.nl!

Media door Redactie Ze.nl
Afgelopen weken heeft de redactie van Ze.nl de Nintendo 3DS XL al uitvoerig mogen testen en heeft ze haar bevindingen met jullie gedeeld. Maar nu is het tijd voor jullie! 10 leZeressen mogen namelijk zélf deze spelcomputer testen.
 
Zoals jullie hebben kunnen lezen, heeft de redactie van Ze.nl afgelopen weken de Nintendo 3DS XL uitvoerig getest. En onze conclusie? Wij zijn enthousiast! Maar wij zijn ook heel erg benieuwd naar júllie mening over de Nintendo 3DS XL. En er is maar één manier om daarachter te komen: door jullie ?m zelf te laten testen, natuurlijk! 
 

Hoe het werkt
Maar wat gaan jullie dan precies testen? Als je een van de tien geselecteerden bent, krijg je de Nintendo 3DS XL thuis opgestuurd. Hierbij zullen ook de games Animal Crossing New Leaf en New Super Mario Bros 2 zitten. De spelcomputer inclusief de games kun je twee weken (van 13 tot 29 augustus) gratis thuis op je gemak spelen en uitproberen. Na deze weken dien je de Nintendo 3DS XL inclusief de games weer terug te sturen ? dit is uiteraard kosteloos.

Tijdens het testen van Animal Crossing New Leaf dien je minimaal één keer een screenshot uit het spel te delen op Facebook, Twitter of Tumblr (uitleg hoe dit werkt vind je bij het te ontvangen pakket). Daarna ontvang je via de mail een enquête waarin je jouw bevindingen kunt invullen. Wij willen je vragen om deze in te vullen inclusief een geüploade foto van de setting waarin je het spel gespeeld hebt: bijvoorbeeld heerlijk onderuit op de bank, op het strand of in de trein. Meer informatie over de spellen kun je vinden op de websites van Animal Crossing en New Super Mario Bros 2. Andere spelers kun je vinden op de Facebook-pagina van Animal Crossing.
 
 
Nintendo 3DS XL winnen
Maar er is meer! Onder de testers zal een Nintendo 3DS XL worden verloot inclusief een game. Degene met de meest uitvoerige, originele en volwaardig ingevulde enquête wint die Nintendo 3DS XL!

Aanmelden
Enthousiast? Ga dan naar de speciale actiepagina om je gegevens in te vullen en dan hoor je binnenkort of je een van de geselecteerden bent om de Nintendo inclusief de games te testen!
 
De actiepagina om mee te doen vind je HIER.