Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Nieuwe stagiaire: Kristie!

Zodra ik wist dat ik fulltime stage moest gaan lopen, wist ik dat ik bij Ze.nl ging solliciteren. Dat ik hier nu op deze gezellige redactie in hartje Amsterdam zit, had ik nooit verwacht!
 
Toen ik hoorde dat ik was aangenomen was ik natuurlijk superblij! Wel betekende het dat ik, een echt dorpsmeisje, moest verhuizen naar the big city. Uiteindelijk heb ik twee weken geleden (op het nippertje dus) een leuk appartementje gevonden en ben ik binnen een halfuurtje op de redactie!
 
Kristie?
Ik ben dus Kristie, 20 jaar en missschien kennen jullie mij ook wel van de poster die ik maakte voor mijn sollicitatie bij Ze.nl - het heeft blijkbaar geholpen ;). Ik ben op dit moment derdejaarsstudente Media, Informatie & Communicatie. Van tevoren had ik niet gedacht dat schrijven iets voor mij was. Pas tijdens mijn studie kwam ik erachter dat schrijven misschien wel mijn ding was. En dan het liefst over onderwerpen die mij ook interesseren! Ook ben ikzelf niet al te serieus, en bij Ze.nl kan ik dus lekker mezelf zijn ;)   
 
                         
Naast schrijven hou ik ook van fotografie: mijn spiegelreflexcamera gaat mee als het even kan. Ik doe af en toe ook leuke fotografieklusjes voor vrienden of familie. Natuurlijk hou ik ook van shoppen, inclusief schuldgevoel als ik weer eens met vijf tassen thuis kom. Vooral voor die ene broek die in de aanbieding was, maar eigenlijk helemaal niet fijn zit… Daarnaast kan ik na jaren oefenen eindelijk binnen de lijntjes mijn nagels lakken. En als ik chagrijnig ben, geef me dan maar wat te eten, want vaak heb ik dan gewoon honger.
 
Wat ga je doen?
Ik ga een heleboel leuke en vernieuwende artikelen voor Ze.nl schrijven. Daarnaast hoop ik ook veel te leren... Dit hoor ik natuurlijk te zeggen als stagiaire, toch? Ik zal jullie elke ochtend op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, bijvoorbeeld een opvallend onderzoek of sappig nieuws uit showbizzland. En natuurlijk ga ik ook brainstormen over nieuwe ideeën of winacties en ga ik mijn best doen om mijn stage tot een onvergetelijke ervaring te maken. 
 
Hopelijk tot snel op Ze.nl!