De hipste spijkerbroektrends van dit moment!

Mode & trends door Marleen_S
Hoe kunnen we ooit nog zonder de spijkerbroek? Je kunt 'm namelijk al-tijd dragen. Naar een feestje, voor op kantoor of een baggy variant voor luie zondagen. We love denim en gelukkig is er voor elk wat wils. Dit zijn dé trends!
 
De boyfriend jeans
Kijk, die mannen van ons, daar hebben we nog eens wat aan. Na jarenlang zijn spijkerbroeken stiekem uit de kast te hebben gejat, heeft modeland nu het antwoord: de boyfriend jeans. Een broek die zo van hem had kunnen zijn, maar die toch vrouwelijk oogt. Tip: een goede boyfriend jeans zit mooi strak om de billen, zit losjes rond de knieën en weer wat strakker bij de enkels. Rol de pijpen op en combineer 'm met mooie, torenhoge pumps of sneakerwedges.
 
Met een kek printje
De jeans zoals we hem kenden, gewoon blauw of een beetje gebleekt, is allang niet meer. Je kan er nog steeds mee gezien worden, hoor. Maar wil je echt opvallen, kies dan voor een jeans met een printje. Naast stippen en de aztecprint zijn ook strepen helemaal 'in'. Ook erg mooi zijn de spijkerbroeken waarin heel lichtjes en subtiel een printje in is verwerkt. 
 
De good old skinny
Welke broek gaat er nou boven de skinny jeans? Ooit eens bedacht door een paar geniale modeontwerpers en al jaar en dag niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De skinny is een blijvertje en tegenwoordig zijn ze te krijgen in alle kleuren van de regenboog. De trends voor deze herfst/winter zijn de grijze skinny jeans, de gebleekte spijkerbroek (inclusief gaten en scheuren) en de hele donkere variant. 
Flared jeans
Ze zeggen toch dat alle trends ooit een keertje terugkomen? Vorig jaar maakte 'ie al z'n comeback, maar helaas met weinig succes. Dit jaar probeert hij het opnieuw. Over welke broek we het hebben? De flared jeans! Jup, die broek met die hele wijde pijpen. Draag hem daarbij ook nog eens in een donkere kleur en je lijkt gelijk tien kilo lichter. Kortom: de flared jeans zijn een big hit!
Ti, ta, tuinbroek
Als klein meisje had je er vast wel één: de tuinbroek. Tegenwoordig kun je hem ook gewoon dragen, maar dan wel fashionable verantwoord. Met pumps, een leuk t-shirt of bloesje eronder en natuurlijk in maatje slim fit. Vind je het toch een beetje spannend om te dragen? Kies dan voor een broek met loshangende bretels en creëer zo toch dat speelse effect. Of schaf een overall aan met lange mouwen die je combineert met een leuk riempje of een kleurrijke sjaal!
Welke spijkerbroektrend past het beste bij jou?