Stem op René Verkerk voor de Gouden RadioRing!

Media door Redactie Ze.nl

Zoals jullie misschien weten is hoofdredactriZe Karin regelmatig in de ochtend te horen bij René Verkerk op Radio 10 om over de leukste artikelen op Ze.nl te kletsen. Leuk nieuws: de radio-dj is nu genomineerd voor de Gouden RadioRing!
 
Sinds anderhalf jaar is Karin regelmatig ’s ochtends te horen bij zowel Anthony & Dyantha op Wild FM als – sinds een halfjaar – ook bij René Verkerk op Radio 10. Omdat wij natuurlijk superblij zijn dat we daar af en toe gezellig mogen kletsen over dieettips, bedergernissen en wat al niet meer dat op Ze.nl voorbij komt, willen we ook eens iets terug doen.
 
En dat kan nu, want deze gezellige ochtend-dj - wiens werkdagen om 6 uur ’s ochtends beginnen (ik herhaal: 6 uur) - is nu genomineerd voor de Gouden RadioRing! De Gouden RadioRing? Juist ja. Ook wel de Televizierring onder de radioprogramma’s. Het is een Nederlandse prijs voor het beste radioprogramma, georganiseerd door de AVRO.
 

 
Naast de drie publieksprijzen worden ook de drie belangrijkste juryprijzen uitgereikt tijdens het Radiogala. De Marconi Awards voor Beste Zender, Aanstormend Talent en de Marconi Oeuvre Award zullen een belangrijk onderdeel van de avond zijn. 
 
En omdat René het natuurlijk hartstikke verdient om deze prijs te winnen met zijn dagelijkse, gezellige ochtendshow op Radio 10, roepen wij jullie op om te stemmen! En dat kan HIER tot donderdag 31 oktober 14.30 uur.
 
Op 14 november vindt het Radiogala plaats in Hilversum.

Stemmen en duimen jullie mee?