Alleen met Kerst? Speel een nieuw spel!

Media door Kristie
Je vriend is de deur uit, je vriendinnen zijn te druk en jij zit alleen thuis. Think positive: eindelijk tijd voor jezelf! Wat je dan kunt doen? Wij hebben een gametip voor je.

Eerder lieten we je al kennis maken met het spel Professor Layton en de Erfenis van de Azran. Dit is het zesde deel van de spellenreeks van Professor Layton en is erg leuk voor ons vrouwen! Geen geweld, geweren of geschiet, bij deze spellen gaat het vooral om puzzelen en raadsels oplossen. Daarnaast is dit spel het absolute hoogtepunt van de gehele serie.


Het spel

In het begin van het spel ga je naar een koud en besneeuwd stadje dat je helemaal in wintersferen brengt. Samen met Layton reis je bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, Rusland of de USA. Ondertussen krijg je verschillende puzzels die je moet oplossen. Lukt het niet om de puzzel op te lossen? Geen probleem, je kunt altijd om één of meerdere hints vragen. In de verhaallijn zitten 150 puzzels maar het spel heeft in totaal zo'n 500 op te lossen puzzels en je kunt ook elke dag spellen downloaden.

What's new?

Maar dat is nog niet alles. Naast het verhaal en de puzzels die erin voorkomen, zijn er sinds kort ook drie nieuwe minispellen bij: Modeadviseur, Notenroller en Bloementuin. Bij modeadviseur ben je - uiteraard - actief in de modebranche en is het de bedoeling dat je mensen zo goed en mooi mogelijk aankleed. Hoe beter ze gekleed zijn, hoe meer sterren je verdient! Bij het minispel Notenroller is het de bedoeling dat je kostbare nootjes van een eekhoorntje voorbij de hindernissen krijgt en bij Bloementuin creëer je je eigen bloemen- en plantentuintje. Pas wel op voor giftige paddenstoelen! Ook nieuw is het feit dat je een eigen speurtocht kunt vormen en daarbij kun je je vrienden uitdagen. In deze Streetpass-speurtocht zitten tal van voorwerpen verstopt en des te meer je vindt, des te meer punten je krijgt! Wat Streetpass is? Dat lees je hier.


Is je zusje/nichtje/dochtertje net als jij gek op spelletjes en puzzels? Ook dan is deze game hét perfecte cadeau voor Kerstmis. Voor meer info, check de site!

Heb jij Professor Layton games al weleens gespeeld?

Dit is een advertorial.