Lees via Ze.nl gratis het boek 'Vermoord Naakt'

Media door Kristie
Ben jij een echte boekenwurm en houd je wel van een bloedstollende thriller met een vleugje romantiek? Dan zoeken wij jou! In januari 2014 verschijnt namelijk het boek Vermoord Naakt van J.D. Robb en jij kunt deze gratis thuis ontvangen! 

De boekenreeks ‘Eve Dallas’


J.D. Robb is de naam waaronder Nora Roberts, de succesvolste auteur van onze tijd, politieromans schrijft. Haar Eve Dallas-reeks is inmiddels een van de populairste thrillerseries ter wereld en de boeken hebben aan iedereen wat te bieden. Bloedstollende moordonderzoeken worden gecombineerd met romantiek en passie, wat het voor ons vrouwen misschien toch nét iets leuker maakt...

In 2014 komt er een hele nieuwe politiereeks uit van J.D. Robb, bestaande uit vijf boeken. Elk deel van deze aanstaande reeks is zelfstandig leesbaar en gaat over de relatie tussen twee mensen die getekend zijn door jeugdtrauma’s. Het eerste deel, Vermoord Naakt, dat 15 januari 2014 uitkomt, gaat over inspecteur van de New Yorkse politie Eve Dallas en de Ierse miljardair Roarke. 

De populaire Eve Dallas-reeks 
 

In het boek wordt er een dure callgirl en tevens kleindochter van een Amerikaanse senator vermoord, en al het bewijs wijst naar Roarke. Maar Eve’s instinct zegt dat Roarke onschuldig is. Of verandert zijn enorme aantrekkingskracht haar oordeel?

Hoe werkt het?
Lijkt het je leuk om het eerste boek uit deze reeks, Vermoord Naakt, gratis opgestuurd te krijgen, te lezen en te beoordelen? Geef je dan op voor ons boekenpanel!

In totaal zijn we op zoek naar maar liefst 250 leZeressen. Daarnaast mogen ook nog eens 1000 leZeressen het eBook lezen. Heb je je boek eenmaal in huis, dan ontvang je na drie weken een enquête in je mailbox met vijf vragen die je in dient te vullen.

Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Over twee weken worden de deelnemers bekend gemaakt en hoor je automatisch of je mee kunt doen. Succes!