Seks & relaties / Relaties
Relaties

Iewl! Het mannelijke onderbroekschandaal

Heb je je weleens afgevraagd waar die muffe lucht vandaan komt als manlief zich omdraait in bed? Check dan eens zijn – afgetakelde, doorgewassen – boxershort. 22% van de mannen geeft namelijk toe dat ze niet dagelijks ‘verversen’. 
 
Jup, je leest het goed: 22% van de ondervraagde mannen geeft toe dat ze hun onderbroek niet dagelijks vervangen. Hmm, lekker remspoortje... Nog eens 7% geeft toe dat zij gemiddeld een onderbroek pas na ongeveer drie dagen of meer verschonen! Geen remspoortje, maar een kettingbotsing dus. Yuk
 
Mannen in Noord-Ierland spannen de kroon: 6% beweert dat drie dagen een aanvaardbare tijd is, gevolgd door de jongens in Londen en Wales (beiden 5%) Dit meldt DailyMail
 

Onderbroekenupdate
De gemiddelde man behoudt zijn onderbroeken, ondanks slijtage, gemiddeld zo’n 7 jaar. Dat we dan ook niet onder de indruk zijn van manliefs collectie, is niet zo gek. Maar liefst 59% van de vrouwen geeft aan dat ze niet echt te spreken is over de onderbroekenlade van hun wederhelft. Meer dan de helft had dan ook besloten om hun partner, op Valentijnsdag, te verrassen met een onderbroekenupdate. 
 
Kieskeurig 
De rest van het jaar, rekent een derde van de mannen erop dat iemand anders hun onderbroekenlade spekt. Bijna 1 op de 10 mannen tussen de 25 en 34 jaar rekent nog steeds op hun moeder als het gaat om de aanschaffing van onderbroeken. Maar, dat betekent niet dat ze niet kieskeurig zijn wat betreft stijl, vorm, maat en kleur. Bovenaan het lijstje staat de boxershort (51%), gevolgd door de klassieke Y-front (20%). Maar welk ondergoed zien mannen nou het liefst bij ons? De mannen waren het met elkaar eens dat ze een grote voorkeur hebben voor een zwarte set (43%), met voorliefde voor de Franse knickers (24%) en een push up-bh (19%). 
 
Oh en by the way… David Beckham was verkozen tot de best-ondergoed-drager… En wij geven ze geen ongelijk! 


Ben jij ook zo in shock over '3 dagen dezelfde onderbroek'-gate?