Lifestyle / Media
Media

Report: De première van Best Night Ever in een bubbelbad


Donderdag 6 maart, 20.00 uur, Westergasfabriek. Een zaal vol mannen en vrouwen maakt zich klaar voor een avond badderen én film kijken. Waar we zijn? Op de première van Best Night Ever! En we dragen niets meer dan een bikini.

Vorige week mochten we jullie blij maken met wat vrijkaartjes voor de première van de film Best Night Ever. Het idee? Film kijken én badderen: de film zou namelijk gekeken worden vanuit een softub. Naast de geluksvogels die de kaartjes in hun zak konden steken, sprongen wij van Ze ook in een bubbelbad om lekker van deze nieuwe komedie te genieten. En dat deden we, al draaide deze avond niet alleen om wat we op het scherm zagen. Ook de aankleding van het evenement zorgde voor wat spectaculaire uurtjes!
 

Cava en een stripper
Als we, Marleen en ik, in onze bikini de kleedkamer uit lopen, weten we nog niet goed wat we kunnen verwachten. Zou iedereen straks echt doodstil zijn en naar de film kijken? Of is de softub te interessant om ook maar een seconde naar het scherm te loeren? Als de film begint, blijkt al snel dat die niet als enige de aandacht trekt. Iedereen heeft bij zijn bubbelbad een lekkere fles cava gekregen en die moet natuurlijk netjes onder alle softubbers verdeeld worden. Daarnaast kijken we naar een film over een vrijgezellenfeest, en wat mag er dan op deze avond juist niet ontbreken? Precies, een stripper! Tijdens een stripscène op het doek, worden we zelf ook getrakteerd op een gespierd gedaante die stuk voor stuk très sexy zijn kleding uittrekt. Het gejoel stijgt boven de film uit, maar gezien de act vinden we dat he-le-maal niet erg. 

Relaxed en grappig
Hoewel we het echt proberen, is het niet altijd makkelijk de film goed te volgen. Er gebeurt ook zo veel om ons heen: mensen kletsen, lachen, dompelen zich onder, spelen met de plastic, lichtgevende eendjes die in de tubs drijven en bestellen bij mooie dames nog maar een drankje. Zo lekker warm in het water is nu eenmaal hét moment om te ontspannen en bij te praten met vrienden, die lekker knus dicht bij je zitten. Deze avond is dus vooral relaxed, al zijn er mensen die ontzettend scherp blijven en daardoor wel een pakkend geintje weten te bedenken. Zo begint ons bad opeens enorm te schuimen. Waar we eerst denken dat het een treat van de organisatie is, blijkt als snel dat er niets meer dan een fles Dreft in onze tub is gekieperd. Grapje van de achterbuurman. Maar ach, we heffen het glas en het is zó vergeten – vanavond mag, net als in de film, alles. 
 
 
En de film?
Je zou misschien denken dat we echt helemaal niets van de film hebben gezien, maar de scènes waarin er met piemels wordt gezwaaid en er briljante dronken acties worden uitgehaald, kun je niet negeren. Best Night Ever is een heerlijk schaamteloze, écht humorvolle film over een bizar vrijgezellenfeest. Volgens ons mag-ie zich oprecht de tegenhanger van The Hangover noemen. De spelers in de film zijn trouwens niet de enigen die een zeer indrukwekkende avond meemaken: ook wij zullen deze uurtjes in de Westergasfabriek, met alle bubbels, het schuim en het uitgelaten publiek niet snel vergeten!