Hilarische fotoserie: mannen in leggings

Media door Kimberly
Je kent het wel: van die plaatjes van vrouwen in yogaleggings op het internet. Of ze worden helemaal afgezeken door mannen, of ze worden bijna virtueel aangerand. Daarom is er nu een nieuwe fotoserie: mannen in leggings!

Het internet wordt namelijk overspoeld met foto’s van dames in strakke, flexibele broekies tijdens een uurtje yoga. Met uiteraard de hoognodige kritiekpunten van mannen. Van hitsige heren, tot kwetsende knakkers. Want tja, niet alle vrouwen hebben strakke, ronde billen, maar twisten met lovehandles, kwabben, putten en deuken. Daarom komt MenInYogapants.com nu met deze best wel hilarische fotoserie. “Nu weten heren ook eens hoe het voelt.” 
 


Hét van nu
Yogapants zijn helemaal hip and happening. Vooral in de Verenigde Staten is de sportieve legging een mode musthave. Niet alleen in de sportschool, maar ook op straat en zelfs in de supermarkt worden de yogabroeken regelmatig gespot. Menig man aarzelt dan ook niet om – zonder toestemming – snel een foto te schieten, want die ronde billen zijn een lust voor het oog van de man. Maar, niet bij iedereen pakt de yogapants goed uit. Ook deze vrouwen worden ruimschoots vastgelegd en bekritiseerd. MenInYogapants.com laat zien dat ook mannen in yogabroeken niet moeders mooiste zijn (lees: hobbel-, bobbel-, en knobbelalert!) 
 

Fototentoonstelling 
Robert en Jacqueline, de makers van de site, leggen uit waarom ze de heren zo lieten poseren: “Surfers durven ongegeneerd foto’s te maken van vrouwen in strakke broeken en hier ook nog eens hun niet altijd even tactische mening over te geven. Daarom lieten we heren van alle vormen en maten poseren in deze broeken.”  Ze hopen ooit met hun collectie een fototentoonstelling in New York te organiseren. 
 


Wat vind jij van de fotoserie?