Giga-gezellig: kom naar de enige echte Ze-lunch!

Vrije tijd door Marleen_S

Een lekker hapje, een fruitig drankje, leZeressen ontmoeten en een kijkje achter de schermen bij Ze.nl. Klinkt dit als muziek in je oren? Geef je dan op voor de eerste echte Ze-lunch op de leukste redactie van Nederland.

 
Elke dag zie je de heftigste real-lifeverhalen voorbij flitsen, lees je de leukste artikelen en laat je je verbazen door de meest spraakmakende nieuwtjes. Ook heb je inmiddels al wel een flauw vermoeden welk brein hierachter zit en wat voor geweldige dingen we meemaken op de redactie, maar naast alle lol doen we ook keihard ons best om de website te blijven verbeteren. Want we schrijven in de eerste plaats altijd voor ons trouwe publiek.
 


Het forum van Ze.nl

Bij dat verbeteren, daar hebben we jouw hulp bij nodig! Jullie mening is belangrijk voor ons en we horen graag van jou hoe jij denkt over het forum van Ze.nl en hoe dit eruit moet komen te zien. Als leZeres kom je misschien wel dagelijks op Ze.nl terecht en je hebt vast een paar goede tips waar wij als redactie veel mee kunnen.

Want wat zouden we het leuk vinden als jullie op het forum actief kunnen zijn met nieuwe functies en met andere leZeressen in contact kunnen komen in een mooie, vernieuwde omgeving. Maar ja, hoe moet dit eruit komen te zien? Wat moet er te doen zijn en wat kan er verbeterd worden? Jij mag het zeggen!
 
De eerste echte Ze-lunch
Daarom hebben wij een speciale Ze-lunch in het leven geroepen. Met goedgevulde maagjes willen we graag met jou in gesprek om jouw ideeën te horen over de website. Waar we ons specifiek op richten is het forum van Ze.nl. OnZe Marleen studeert binnenkort af en doet onderzoek naar hoe dit kan worden verbeterd. Zoals je misschien al hebt gemerkt, wordt er weinig met het forum gedaan, dus we zijn retebenieuwd hoe we dit een nieuw leven in kunnen blazen.
  


Wie, wat, waar?

De Ze-lunch wordt door ons verzorgd, dus je hoeft zelf geen bammetjes te smeren en een broodtrommeltje klaar te maken. Het enige wat je mee hoeft te nemen, is jezelf en een paar goede ideeën. Samen met vijf andere leZeressen wordt er lekker gekletst en ongedwongen gebrainstormd. Daarnaast krijgen jullie ook een kijkje achter de schermen en zie je de wereldberoemde plek (oké, bijna) waar het allemaal gebeurt. Enne, aan het eind van de lunch ligt er natuurlijk ook een klein presentje op jullie te wachten.
 
De Ze-lunch vindt plaats op vrijdag 9 mei 2014. De exacte tijd en plaats laten we per mail nog weten. We hebben zes plekken te vervullen, dus wees er snel bij en geef je op door een mailtje te sturen naar redactie@ze.nl o.v.v. Ze-lunch. 
 
We zien je graag bij ons aan de lunchtafel!