De uitslag van het Vermoord Naakt-leespanel!

Media door Kimberly
Een tijdje geleden ontvingen een aantal leZeressen goed leesvoer, namelijk het boek Vermoord Naakt. Na heel wat meeslepende leesuurtjes, kregen zij een enquête voorgeschoteld. Want, is de thriller inderdaad zo spannend als beloofd? 
 
Na haar succesvolle Eve Dallas-reeks – die één van de populairste thrillerseries ter wereld is – komt Nora Roberts, beter bekend als J.D. Robb, met een nieuwe reeks bestaande uit vier boeken. Elk deel is zelfstandig leesbaar en gaat over de relatie tussen twee mensen die getekend zijn door jeugdtrauma’s. Het eerste deel, Vermoord Naakt, wordt er een dure callgirl en tevens kleindochter van een Amerikaanse senator vermoord, en al het bewijs wijst naar Roarke. Maar Eve’s instinct zegt dat Roarke onschuldig is. Of verandert zijn enorme aantrekkingskracht haar oordeel? Een aantal leZeressen werd getriggerd door de blurb en mocht van Ze.nl als één van de eersten het boek lezen. Vervolgens mochten ze een enquête invullen, want wij zijn retebenieuwd! Is de thriller inderdaad zo spannend als beloofd? 
 
 
Testresultaten
En, is het een aanrader? Jazeker! Maar liefst 75% van het J.D. Robb-lezerspanel raadt de boeken van J.D. Robb aan en na het lezen van het eerste deel, wil 65% de hele serie lezen. Meerdere dames gaven aan het boek in één ruk uit te hebben gelezen en door de realistische en boeiende personages lijkt het alsof je het verhaal van dichtbij meemaakt. Ook gaven ze aan dat het boek spannende mysteries en een goede feeling voor tijd en plaats bevat. 

Lancering
Iedereen houdt wel van een thriller op zijn tijd. Tijdens de kille, koude winteravonden voor een knisperende open haard of op warme zomerdagen op een strandbedje op het strand bijvoorbeeld. Wij zijn heel benieuwd naar de reeks van J.D. Robb en wellicht zijn deze boeken wel een optie voor lekker tijdverdrijf! Het tweede boek in de reeks - Vermoorde Reputaties - zal verschijnen op 15 mei (meer dan de helft van het lezerspanel zal dus een sprintje trekken naar de boekenwinkels in mei) en boek 3 en 4 zullen in juli en oktober worden gelanceerd. Ook deze boeken beloven bloedstollend te worden... 

Wil je meer info over de reeks? Bekijk dan hier de website van J.D. Robb.
 

Lijkt jou deze boekenreeks van J.D. Robb leuk?