Doutzen Kroes: 'Dochter liever geen model'

Celebs door Kimberly
In februari maakte Doutzen Kroes bekend dat ze voor de tweede keer in verwachting is. Van een meisje! Een prachtkindje wordt het ongetwijfeld, maar zal ze mamliefs opvolgster worden? Als het aan het 29-jarige model ligt, liever niet.  
 
Het 3-jarige zoontje van topmodel Doutzen en dj Sunnery James krijgt een zusje! De moeder in spe plaatste vorige week een kiekje op Instagram waarop ze met trots haar baby bump showt. Nu ze in verwachting is, leeft ze nóg gezonder. “Ik begin de dag met een sapje en ben begonnen aan zwangerschapsballet.” Vanzelfsprekend, want ze wil - zoals elke mama - het beste voor haar dochtertje. 
 

Doutzen showt haar buikje tijdens een balletsessie op Instagram.
 
Andere ambities
Maar, met een meisje opkomst is de grote hamvraag natuurlijk: zal ze in de voetsporen van mamlief treden? Als het aan Doutzen ligt liever niet. De Friezin zal er alles aan doen om dat te voorkomen. “Ik zal in plaats van ‘je bent zo knap’, ‘je bent zo slim’ zeggen zodat ze andere ambities krijgt”, aldus Doutzen tegen New York Post
 
President 
Alhoewel ze dol is op haar baan, hoopt ze dat haar dochter een ander beroep kiest. “Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op mijn baan, maar ik verander de wereld niet. Ik hoop dat mijn dochter gaat studeren en een ander beroep kiest. We moeten meiden leren om president te worden! Niet alles moet om schoonheid draaien.” Mooi gezegd, vinden wij. Want, who run the world...?

Wat vind jij van Doutzens mening?