Hot daddy-alert: Ryan Gosling wordt vader

Celebs door Marleen_S
De verkiezing voor vader van het jaar 2014 heeft-ie bij dezen per direct gewonnen: Ryan Gossling wordt namelijk papa! En wat krijg je als je een duizelingwekkende sixpack combineert met een luiertas en buggy? One hot daddy.

 
Van dit blije babynieuws willen we spontaan bijna zelf ook moeder worden. Maar ja, helaas staat de papa-agenda van onze geliefde Ryan Gosling vanaf de komende negen maanden vol. Nee, wat zeggen we, de acteur wordt na de zomer al vader! Zijn liefje Eva Mendes en soon to be moeder is al ruim zeven maanden op weg. Heeft het koppel dat even mooi stil weten te houden.

 
Ryan 'bezig bijtje' Gosling
Het is de man door wie we inmiddels al zo’n 183 keer The Notebook hebben gezien, van wie we spontaan van onze stoel glijden als hij ons vanaf het filmscherm met zijn zwoele ogen aanstaart en van wie we hoopten er ooit mee te trouwen en kinderen mee te krijgen.
 
Alleen moeten we die laatste droom dus nu laten varen, want Ryan Gosling is afgelopen jaar druk bezig geweest. Niet op filmgebied helaas, vanwege zijn sabbatical, maar tussen de lakens heeft de acteur in ieder geval niet stil gelegen. En dat blijkt, want Eva Mendes is hartstikke zwanger, aldus People Magazine. De actrice is nog niet met haar babybuik gespot, maar de toekomstige ouders willen het nieuws niet langer geheimhouden. Het wachten is nu dus op de eerste foto's, hét bewijs dat Ryan Gosling toch echt is gesetteld.
 
Nog meer mooie celeb papa's
Dat het een bloedmooi kind zal worden, hoeven we je niet te vertellen. Met zoveel goede genen is het bijna onmogelijk op een monster van een kind te creëren. Waar we veel nieuwsgieriger naar zijn, is hoe het Ryan 'staat', een baby. Als we kijken naar zijn collega’s en mede-papa’s zal het hopelijk net zulke mooie paparazzikiekjes opleveren. Ons lijstje met favo celeb vaders? Nou, heb je even…


Chris Hemsworth en Cam Gigandet: we love daddy's
  • Chris Hemsworth
  • Orlando Bloom
  • Simon Baker
  • Cam Gigandet
  • Patrick Dempsey
  • Jude Law
  • Usher
  • Ryan Phillippe

En zo kunnen we er nog veel meer aan dit lijstje toevoegen. Meer mooie verrukkelijke vaders zien? Check dan dit artikel. Pas op: cuteness overload!
 
En over de trouwdroom waarin we in een witte jurk op het altaar afrennen om Ryan Gosling een ring om te doen en hem mee te nemen voor 52 wittebroodsweken? Ook die gaat in rook op. Een vriend van het stel vertelde aan OK! Magazine dat Eva nog voor de geboorte met haar Ryan in het huwelijksbootje wil stappen. Heel begrijpelijk, want de twee zijn al bij elkaar sinds 2011. Een baby én een bruiloft met Ryan Gosling, zucht, wat wil een vrouw nog meer?
 
Wat vind jij van dit heugelijke babynieuws?