Het dagboek van Ze: Zinderende Ze-Zomer

Werk & studie door Kimberly
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

De redactie loopt langzamerhand leeg. Waarom? Het is vakantietijd! Van ijsjes op de redactie tot lekker lunchen op de gracht en van het foute Marmaris, tot Zen in Noorwegen... Wij geven je een kijkje behind the scenes

 

Het zonnetje schijnt en nu we de zomer in onze bol hebben, likken we heel wat ijsjes weg. Kims favoriet blijft een Cornetto. En Kaat? Die geeft haar voorkeur aan een mierzoet raketje. De teller staat overigens al op 23. Het aantal calorieën laten we daarentegen even achterwege.  


En terwijl Karin en Kim genoten van hun calorieënbommen, zat Fleur totally Zen op een klif ergens in Noorwegen. Daar is ze voor drie weekjes samen met haar lover. Met een trendy tent struinen ze de meest prachtige plaatsen af. Verder branden er een stuk of tien sfeervolle kaarsen in de tent, krast Fleur heel wat sudoku-puzzels af en lacht ze om de hilarische grappen van haar vriend. Hartje, hartje, hartje.  


Oh, en kijk ook even naar haar schilderij-lookalike-uitzicht. Wauw! 
 
Wat wij standaard op de Ze-redactie hebben? Notitieblokken, ongezouten amandelen (ja, zeg maar niets), kaarsen en… oer-Hollandse stroopwafels. Alsof Koopmans het wist, kregen wij afgelopen dinsdag de Oud-Hollandse Stroopwafelcake-mix opgestuurd. Met knorrende magen en watertandend lazen we de beschrijving. De combinatie van cake met stukjes karamel en stroopwafel, lijkt ons een combinatie om je vingers bij af te likken. En nu we toch niet meer in bikini hoeven, hebben wij de mixer al uit de kast gehaald! Want we zijn allang in bikini geweest! Zo genoot Marleen van haar vakantie in Kefalos. Samen met haar vriend boekte ze een last minute en verbleven ze een weekje op dit mooie plaatsje in Griekenland. Daredevil dat ze was, ging ze voor het eerst flyboarden. Hóe cool?! Verder bezochten ze onder andere afgelegen strandjes en huurden ze een quat om lekker off road de mooie natuur af te struinen. 

KitKat komt met iets nieuws. De KitKat Chunky Double Caramel. En Double Caramel, betekent dubbel genieten. De candybar is voor de helft gevuld met crunchy caramel, en de andere helft is verrijkt met creamy caramel. Zo proef je twee verschillende vullingen in één KitKat. Nou, dat is wat ze noemen nog eens een break. 
 
Jumbo introduceert vijf verschillende smaken koffiecups van haar huismerk en wij kregen een pakketje opgestuurd. De smaken variëren van een zachte espresso tot een krachtige ristretto. Ook een cafeïnevrije variant mocht natuurlijk niet ontbreken in dit assortiment. En extra goed nieuws voor de bio-freaks: de cups zijn geproduceerd met aandacht voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Of er nog meer vakantiegangers waren? Jazeker. Kimberly ging naar het o zo foute Marmaris met haar vriendinnen. Daar heeft ze 12 dagen lang gefeest, lekker aan het strand gelegen, boeken gelezen, heerlijk gegeten bij verschillende restaurantjes aan de haven, veel tijdschriften doorgebladerd, door de bush bush safari gereden en zelfs een beetje actief gedaan op het water. 


Koekoek! Karin lachte weer de ballen uit haar broek om haar dwergpapegaai Huib. Werken? Als het aan Huib ligt niet. Hij is verzot op de computermuis en tikt graag een aantal woorden mee. 'Lsdfjaqrw', bijvoorbeeld. Verder is Huib 's werelds liefste dwergpapegaai. Maar echt. 
 
Begin de dag met een dansje? Begin de dag met thee! Met een kruidige Pickwick-thee welteverstaan. Want naast de Herbal Goodness Goedemorgen, voegt Pickwick drie pure kruidenmelanges toe: kamille, munt en venkel. En het goede: alle melanges zijn 100% natuurlijk. De varianten zullen vanaf begin augustus in het theeschap van de Nederlandse supermarkten liggen en wij mochten vast proeven.


Om het zomergevoel nog héél even vast te houden mochten we van Starbucks één van de nieuwe Yoghurt Frappuccino-smaken testen. We konden kiezen uit Red Berry of Banana en kozen voor het laatste. En ja hoor, hij was hartstikke lekker! Heerlijk fris, en de combinatie yoghurt met banaan was genieten geblazen.


Intussen stromen de cupcakes weer rijkelijk binnen en heerst het motto: fat for winter
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.