Verslag van winnaar Bob van het s.Oliver shopweekend

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Een shopweekend met je moeder inclusief € 600 shoptegoed van s.Oliver, wie wil dit nu niet?! Bob en zijn mama waren de gelukkigen van de winactie. Zij mochten shoppen, lekker eten en overnachten in een hotel in Hasselt. 

Van zijn shoptrip heeft Bob ons een uitgebreid verslag verstuurd. Onze conclusie? Jaloersmakend, dat uitje!

 
Het shopweekend; Bobs verslag
Om half 2 zijn we aangekomen in Hasselt en hebben we ons meteen ingecheckt in het hotel. Het vriendelijke meisje achter de balie escorteerde ons naar de kamer, en wát voor een! Het was een heel moderne kamer met antieke elementen in. Het was vroeger een jeneverstokerij, daar hebben ze een paar elementen van gehouden en voor de rest hebben ze het gemoderniseerd, héél mooi! 

 
Here we go!
Omdat we nog wat tijd over hadden gingen mama en ik nog rap een klein terrasje doen. Eenmaal half 3 kwamen we aan in s.Oliver. We kregen daar een héél leuke ontvangst van de winkelmedewerkers. We kregen de cheque met het shopbudget van 600 euro overhandigd en een flesje cava (en dat heeft goed gesmaakt!). 

 
Heel veel mooie dingen
Toen begon het shoppen, we zijn eerst voor mama gaan kijken en zij vond al snel vele leuke dingen. Het vriendelijke personeel hielp haar heel goed en algauw was mama haar paskamertje vol! Toen was het mijn beurt en ook mij hebben ze ook goed geholpen daar. Dus het duurde niet lang voordat mijn paskamer ook vol was. Na lang passen en keuren van elkaars outfits waren we eruit en hadden we (heel) veel mooie dingen! 

 
Heul veul
Eenmaal aan de kassa (ondertussen al een beetje tipsy van de cava) hebben we betaald, het personeel bedankt voor al hun hulp en zijn we een 4-uurtje gaan eten. We hebben een lekkere patissier gevonden Cools, waar we een lekker taartje hebben gegeten. Uiteindelijk na nog een beetje rondgeslenterd te hebben in Hasselt zijn we terug op de kamer gegaan en hebben we al onze nieuwe kleren uitgestald op bed, en dat waren er veel! 
 
 
Uit eten
Vervolgens hebben we ons wat verfrist en zijn we uit eten gegaan bij Kwizien! Héél lekker. Omdat we nog niet moe waren en het ‘theater op de markt’ in Hasselt was, zijn we daar nog even gaan kijken en iets gaan drinken. Moe en voldaan zijn we toen ons bedje ingekropen!